Nie bądź zazdrosna kochanie, to nie jest przypadek (wypadek, nie wiem o co chodzi- mozna różnie tłumaczyc, zalezy od kontekstu). Jestes moja słodka miłością, naprawdę bardzo cie lubię, jestes zawsze moja jedyna myslą. Zycze ci miłego dnia, przesyłam wiele, a raczej mnóstwo słodkich całusów.
Czesć cudowny skarbie, mam nadzieję, że dzisiaj idzie lepiej niz wczoraj. Zawsze duzo o tobie myslę, jestes zawsze ze mną. Mnóstwo całusów.
Czesć misiaczku (pieseczku, króliczku, koteczku.... ), jestes zawsze ze mną w kazdym momencie dnia. Mnóstwo słodkich całusów od kogos, kto zawsze bardzo cie lubi.
Skarbie, jestes zawsze w moich myslach, a rzecza jeszcze wazniejszą i najważniejsza jest to, że cie kocham. Ja też przesyłam ci morze pocałunków, a wszystkie pocałunki, które ci posyłam płyną z serca, które cierpi przez (dla) ciebie. Miłego wieczoru słodki wróbelku.
Czesc słodkie kochanie, nawet jesli w tych dniach jestes bardzo zajeta, wiele o tobie myslę i tak samo bardzo cie lubie (kocham, niech bedzie ;-) Wiele ciepłych i słodkich całusów.
Miłego dnia słodkie kochanie. Nie powiedziałas mi, że wiadomosc z obrazkami była od ciebie. Mnóstwo słodkich całusów, drogi skarbie.
Czesć kochanie moje, wszystko dobrze, to ty wysłałas mi wiadomosc z obrazkami? Niestety na moim telefonie nie widac. Mnóstwo słodkich całusów.
Dobry wieczór mój skarbie. Zrozumiałam, jestes na kolacji z żoną. Jestem zazdrosna. Życze ci wspaniałego wieczoru, a potem złotych snów (u nas sie mówi kolorowych:) Mysle o tobie i tęsknię. Duzy całus.
P.S. no i nie ma o kwiatkach :D