prosze o przetłumaczenie

Temat przeniesiony do archwium.
Non essere gelosa amore mio non e il caso . Tu sei il mio dolce amore e io ti voglio veramente tanto bene e sei sempre il mio unico pensiero . Ti auguro una buona serata e ti mando tanti anzi tantissimi dolci baci
Ciao tesoro meraviglioso spero che oggi vada meglio di ieri . Ti penso sempre tanto sei sempre con me . Tanti baci
Ciao dolce cucciola sei sempre con me in qualsiasi momento della giornata . Tanti dolci baci da chi ti vuole sempre tanto bene
Tesoro tu sei sempre nei miei pensieri e questa la cosa piů importante e ancora piů importante e che ti amo . Anche io ti mando un mare di baci e tutti i baci che ti mando arrivano dal cuore che sta male per te . buona serata dolce passerotta
Ciao dolce amore anche se in questi giorni sei molto impegnata ti penso tanto e ti voglio ugualmente tanto bene . Tanti caldi e dolci baci
Buona giornata a te dolce amore . Non mi hai detto sei il messagio con i disegni era il tuo . Tanti dolci baci caro tesoro
Ciao amore mio tutto bene sei tu che mi ai mandato un messaggio con qualche disegno ? purtroppo con il mio telefono non si vede . tanti dolci baci
Buona sera Tesoro mio. Ho capito, sei a cena con moglie. Sono gelosa. Ti auguro una splendida serata e puoi sogi d'oro. Ti penso e mi manchi. Grande bacio.
Nie bądź zazdrosna kochanie, to nie jest przypadek (wypadek, nie wiem o co chodzi- mozna różnie tłumaczyc, zalezy od kontekstu). Jestes moja słodka miłością, naprawdę bardzo cie lubię, jestes zawsze moja jedyna myslą. Zycze ci miłego dnia, przesyłam wiele, a raczej mnóstwo słodkich całusów.
Czesć cudowny skarbie, mam nadzieję, że dzisiaj idzie lepiej niz wczoraj. Zawsze duzo o tobie myslę, jestes zawsze ze mną. Mnóstwo całusów.
Czesć misiaczku (pieseczku, króliczku, koteczku.... ), jestes zawsze ze mną w kazdym momencie dnia. Mnóstwo słodkich całusów od kogos, kto zawsze bardzo cie lubi.
Skarbie, jestes zawsze w moich myslach, a rzecza jeszcze wazniejszą i najważniejsza jest to, że cie kocham. Ja też przesyłam ci morze pocałunków, a wszystkie pocałunki, które ci posyłam płyną z serca, które cierpi przez (dla) ciebie. Miłego wieczoru słodki wróbelku.
Czesc słodkie kochanie, nawet jesli w tych dniach jestes bardzo zajeta, wiele o tobie myslę i tak samo bardzo cie lubie (kocham, niech bedzie ;-) Wiele ciepłych i słodkich całusów.
Miłego dnia słodkie kochanie. Nie powiedziałas mi, że wiadomosc z obrazkami była od ciebie. Mnóstwo słodkich całusów, drogi skarbie.
Czesć kochanie moje, wszystko dobrze, to ty wysłałas mi wiadomosc z obrazkami? Niestety na moim telefonie nie widac. Mnóstwo słodkich całusów.
Dobry wieczór mój skarbie. Zrozumiałam, jestes na kolacji z żoną. Jestem zazdrosna. Życze ci wspaniałego wieczoru, a potem złotych snów (u nas sie mówi kolorowych:) Mysle o tobie i tęsknię. Duzy całus.

P.S. no i nie ma o kwiatkach :D
No o kwiatkach nie było,ale tym razem pełno zwierzątek;)misiów i tym podobnych.Upsss...;)
Heheh, Fiorellinka się natłumaczyła i ...rozczarowała... hehe ;))) buonanotte a tutte ragazze :)
non e il caso- mnie wydaje sie, ze w tym przypadku mozna to tlumaczyc jako- to nie jest wlasciwy(odpowiedni) moment .

»

Pomoc językowa