PROŚBA O PRZETŁUMACZENIE

Temat przeniesiony do archwium.
Ciao tutti!!! Jeżeli ktoś ma chęć i czas bardzo prosze o przetłumaczenie na włoski-"Co słychać , mam nadzieję, ze wszystko ok i , ze jeszcze mnie pamiętasz. Tęsknię za tobą, twoją kuchnią, zwłaszcza małżami, winem i nocnymi przejażdżkami motorem.Mam nadzieję, że szybko się zobaczymy chociaz moj przyjazd do was we wrześniu jest wątpliwy.Buziaki!"
Będę bardzo wdzięczna za okazaną pomoc.
Come va? Spero sia tutto ok e che ti ricordi ancora di me.
Mi manchi e sento la manchanza della tua cucina , delle cozze , del vino delle gitte notturne sul motorino. Spero che ci vediamo all piu presto possibile anche se il mio viaggio da voi e piutosto dubitabile.Baci
prosze o przetlumaczenie:
Ciao mia dolce sono contento di sentirti,sai mi dispiace che hai
litigato con la tua amica purtroppo sono cose che possono succedere,io
ti sono vicino con il cuore,vorrei tanto essere lĂ con te.
Sai non ti
ancora chiesto se studi o lavori?io tra poco vado a lavoro,stasera c'è
tanto lavoro da fare perchè in centro c'è un concerto e ci sarà tanta
gente che verrĂ a mangiare.ti mando questa mia foto che ho fatto poco
tempo fa una mattina che sono andato al mare,mi piacerebbe tanto avere
una foto tua,ne sarei molto felice.ti auguro una buona serata mia cara,
ti penso sempre e ti porto nel mio cuore.
czesc moja słodka,jestem zadowolony ze Cie słysze.Wiesz przykro mi że pokłociłas się ze swoją przyjaciółką-na nieszczęscie sa rzeczy ,ktore sie zdarzają(mogą się wydarzyć).Ja jestem sercem przy Tobie,chcilałbym bardzo być z Tobą(przy Tobie).Wiesz jeszcze Cie nie pytałem-studiujesz czy pracujesz?Ja za chwile ide do pracy-tego wieczoru jest duzo do robty,ponieważ w centrum jest koncert,na ktorym będzie duzo ludzi,ktorzy przybeda jeść.Przesyłąm Ci moje zdjęcie,ktore zrobiłem niedawno,kiedy byłęm rano nad morzem.Podobałoby mi się bardzo miec takze Twoje zdjęcie (gdzie będziesz szczesliwa?).
Zycze Ci miłego(dobrego )wieczoru moja droga.Myślę o Tobie zawsze,(trzymm Cie w sercu).Prosze o poprawiene,bo ja jestem poczatkujaca i robie dużo błedów.
Magnifico!!!! Grazie Dawid!!!

Zostaw uwagę