kategoria: Nauka języka włoskiego / forum: Pomoc językowa
[konto usunięte]
28 sie 2005
1)Ciao ieri sono stato bene con te.uoglio rivederti presto.Baci..Buon viaggio2)Mi manchi anche tu spero di rivederti!un bacio bella 3)Ciao!Come stai?Quando vieni a milano?Baci...Buona serata 4)Sono in sud africa a cape town bellisimo!Spero di rivederti presto un bacio5)Ciao bella sono in montagna per 4 giorni con Ivan...Ti penso tanto ho voglia di rivederti..buona giornata baci...Ti voglio bene
1)wczoraj było mi miło(dobrze ) z tobą.Chciałbym zobaczyć cię szybko.Buziaki.Miłej podróży. Fajne smski ,pachnie uczuciemmmmmmmmmmmmm.......:-)))))))))
[konto usunięte]
28 sie 2005
2)Brakuje mi ciebie, mam nadzieję zobaczyć cię jeszcze.Buziaki śliczna
[konto usunięte]
28 sie 2005
3) Witam, jak się masz(jak leci).Kiedy przyjedziesz do Mediolanu??buziaki.Miłego wieczoru.
[konto usunięte]
28 sie 2005
slodko dziekuje!ale jak mozesz to prosze przetlumacz mi reszte odwdziecze sie jakos...............:)Buziaki
[konto usunięte]
28 sie 2005
4) Jestem w Afryce Południowej w Cape Town przepięknie!Mam nadzieję prędko ponownie Cię zobaczyć buziak
[konto usunięte]
28 sie 2005
tam nie pisze mediolan tylko Milono
[konto usunięte]
28 sie 2005
5) Cześć piękna jestem w górach na 4 dni z Ivanem... Tak mocno o tobie myślę chciałem cię ponownie spotkać ... dobrego dnia calusy... kocham/lubię cię(=czuję do ciebie miętę)
[konto usunięte]
28 sie 2005
Przepraszam ma być Milano
[konto usunięte]
28 sie 2005
e secondo te come si traduce in polacco MILANO????
[konto usunięte]
28 sie 2005
bo dla mnie Milano to jest Mediolan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[konto usunięte]
28 sie 2005
era, e', e sara',Milano(it)=Mediolan(pl)
[konto usunięte]
28 sie 2005
ostatni ok PROSZE!!!!!Buona notte anche a te bella un bacio 2)Jak spedzasz czas w gorach?Jest naprawde pieknie i tesknie za tymi cudownymi miejscami,nie moge sie doczekac kiedy przyjade do dziadkow!Pozdrowienia dla Ivana Caluje
[konto usunięte]
28 sie 2005
Come passi il tempo in montagna??E' veramente bello, e mi mancano questi belli posti, non vedo l'ora quando andro' dai miei nonni. Saluta da parte mia Ivan.Baci