bardzo prosze o tlumaczenie tego tekstu, jesli ktos ma czas i potrafi to przetlumaczyc:
nie uzywaj wulgaryzmow typu"..." poniewaz bardzo tego nie lubie, nie jestem latawica z ulicy, abys tak sie do mnie zwracal.nie jestem kobieta na jeden raz. hmm 2-3 dni w lozku z toba, to brzm jak obietnica, ale mi 2-3 dni nie wystarcza, jak roznieci sie ogien trudno go pozniej opanowac.skoro lubisz dominowac, bardzo prosze... zapanuj nade mna, jesli potrafisz i to ci sie uda.
mam rozumiec, ze jestes odwazny i gotowy na kazde wyzwanie, musze sie o tym przekonac.
moze kiedys sie o cos zalozymy. nie widze siebie jako przegranej.zawsze wygrywam, wiec wyzwania sie nie boje.trafiles na rownego sobie przeciwnika: dwa mocne charaktery i temperamenty, ciekawa perspektywa.
male sprostowanie to nie jest moja przyjaciolka tylko znajoma, ktora ma prawie 50 lat, no chyba, ze lubisz starsze kobiety.
nie sadzilam, ze tak bardzo spodoba ci sie ten teledysk,ogladajac go pare minut temu przypomnial mi sie pewien film, "pewna kobieta mszczac sie na mezczyznach za zdrade oczywiscie obcinala im sekatorem ich niesamowicie czule miejsca.
hmm polskiego chcesz sie uczyc, nie ma sprawy zacznij od przysiegi malzenskiej.