błagam o jeszcze jedno tłumaczenie

Temat przeniesiony do archwium.
perdonami ma veramente non riesco a venire durante settimana..sono triste anche io perche avvevo voglia di te amore! non sai come stavo male a non sentirti menemo via sms
Wybacz mi, ale naprawde nie dam rady przyjechac w srodku tygodnia... Mi tez jest smutno, bo mialem na ciebie ochote (hmmm... to chyba dosyc prywatne... ;)), kochanie! Nawet nie wiesz, jak mi bylo zle, gdy nie moglem miec z toba kontaktu nawet przez smsy
Pozdrawiam,
Dee
prosze o przetlumaczenie jesli ktos moze
--- nie uzywaj wulgaryzmow typu"..." poniewaz bardzo tego nie lubie, nie jestem latawica z ulicy, abys tak sie do mnie zwracal.nie jestem kobieta na jeden raz. hmm 2-3 dni w lozku z toba, to brzmi jak obietnica, ale mi 2-3 dni nie wystarcza, jak roznieci sie ogien trudno go pozniej opanowac.skoro lubisz dominowac, bardzo prosze... zapanuj nade mna, jesli potrafisz i to ci sie uda.
bardzo prosze o tlumaczenie tego tekstu, jesli ktos ma czas i potrafi to przetlumaczyc:

nie uzywaj wulgaryzmow typu"..." poniewaz bardzo tego nie lubie, nie jestem latawica z ulicy, abys tak sie do mnie zwracal.nie jestem kobieta na jeden raz. hmm 2-3 dni w lozku z toba, to brzm jak obietnica, ale mi 2-3 dni nie wystarcza, jak roznieci sie ogien trudno go pozniej opanowac.skoro lubisz dominowac, bardzo prosze... zapanuj nade mna, jesli potrafisz i to ci sie uda.
mam rozumiec, ze jestes odwazny i gotowy na kazde wyzwanie, musze sie o tym przekonac.
moze kiedys sie o cos zalozymy. nie widze siebie jako przegranej.zawsze wygrywam, wiec wyzwania sie nie boje.trafiles na rownego sobie przeciwnika: dwa mocne charaktery i temperamenty, ciekawa perspektywa.
male sprostowanie to nie jest moja przyjaciolka tylko znajoma, ktora ma prawie 50 lat, no chyba, ze lubisz starsze kobiety.
nie sadzilam, ze tak bardzo spodoba ci sie ten teledysk,ogladajac go pare minut temu przypomnial mi sie pewien film, "pewna kobieta mszczac sie na mezczyznach za zdrade oczywiscie obcinala im sekatorem ich niesamowicie czule miejsca.
hmm polskiego chcesz sie uczyc, nie ma sprawy zacznij od przysiegi malzenskiej.
hehe długi tekst okey da sie zrobic.....non usare la volgarita in quell tipo"...siccome(moze byc perche)non mi piace tanto.non sono la donna di strada(latawica nie mam pojecia jak jest)non ti permetto di rivolgermi in quell modo,non sono una donna per solo una volta,hmmm 2-3 giorni con te a letto,suona come una promessa,ma a me 2-3giorni non basteranno,quando si accende fuoco e dificile dopo di spegnerlo,ma se ti piace dominare,prego...controlla me se sei capace e se ci riuscirai. Ho capito che sei coraggioso e pronto per ogni sfida,ma devo convincermi di questo.Forse un giorno faremo la scomessa,non mi vedo come perdente,sempre vinco,allora non ho paura della sfida,hai centrato il bersaglio,tutte due abbiamo i carattere e il temperamento molto forte,curiosa la prospettiva.Una piccola rettifica quella no ne una mia amica ma una che conosco che ha quasi 50 anni ma forse a te piacionno le donne piu grande.Non sapevo che ti piacera tanto quell videoclip,guardandolo paie di minuti fa mi ha venuto in mente un film dove "una donna vendicandosi sui uomini che la tradivanno ovviamente tagliava le loro posti teneri con forbici da giardino(nie wiem jak jest dokładnie sekator) hmmm vuoi imparare polacco non ce problema comincia dal giuramento dei sposi...okey ale długi tekst pozdrawiam buzka
serdecznie ci dziekuje za pomoc :))
Temat przeniesiony do archwium.