Tłumaczenie- dla dorosłych

Temat przeniesiony do archwium.
Proszę niech ktoś przetłumaczy bo chciałabym podniecić mojego Italiano:
"marzę żeby się dobrać do Twojego rozporka wziąć go do buzi i ssać aż dojdziesz!"
z góry dziekuje!
Ssanie rozporków moze byc przyczyna wielu groznych chorób !!!

Jeżeli rozporek jest wykonany:
a) z tworzywa sztucznego - grozi pani zatrucie polimerami,
b) z metalu - grozi pani kontaktowe zapalenie sluzówki jamy ustnej lub pokaleczenie kubków smakowych ząbkami (od zamka rzecz jasna) albo jedno i drugie,
c) jak na guziki - istnieje poważne ryzyko zachłysnięca i rychłej smierci z powodu niedotlenienia mózgu w przypadku posiadania powyższego oczywiscie

Zastanów się! Rozporek albo zdrowie - wybór nalezy do ciebie!

Pogotowie Ratunkowe - 999
Pronto Soccorso - 118
peccato che certa gente puo frequentare questo forum. Spazzautara!!!
Zodiak wielkie dzieki za tłumaczenie! Buzka :*
to byl komentarz dla medico...a nie tlumaczenie
Slonko, jak ty sie kontaktujesz z tym swoim italiano? Bo wloskiego to ty w ogole nie znasz, jak widze... Zodiak nic ci nie przetlumaczyl, tylko napisal, ze szkoda, ze niektore osoby moga pojawiac sie na tym forum...
Natomiast co do komentarza medico di famiglia... przynajmniej ma poczucie humoru, a prosby o tlumaczenie tego typu rzeczy wydaja mi sie lekko nie na miejscu... ale kazdy lubi co innego.:)
Eh to była tylko prowokacja- przepraszam :]
chciałam zobaczyć jacy ludzie tu zaglądają.. fajnie, ze tacy jak wy! ":) pozdrawiam
To sie italiano zdezorientuje...i bynajmniej nie podnieci :D
witam !!!coś nam tu różnych dziwnych ludzi przywiewa!!!!ostatnimi czasy!!mortacci stracci!!!!
W zwiazku z ryzykiem epidemii ptasiej grypy informuję, że począwszy od dnia dzisiejszego zabrania sie brania ptaka do buzi.
Dz.U.ust.nr 5746/546/847563 p. 7.par.22
znalazła sobie stronkę do zabawy!!!!
I proszę nie zawracaj nam gitary takimi durenstwam nigdy więceji!!!!
to było super medico!!!ha ha ha ha
Uuuuuhahahaha!Medico in famiglia rozbawiłes mnie do łez a co do tłumaczenia NAPALONA popieram Dee
To wcale nie sa nowi ludzie hehe, tylko ci co zawsze, ale nie chcą sobie psuc opinii wypracowanej długotrwałą obecnościa na forum hahaha!
NAPALONA Słuchaj ministra zdrowia to obywatelski obowiązek!!!!
Ministrze!!!!!Niezłe to było!!!!
Minister o tej wypracowanej opinii na forum, to chyba też dotyczyło Ciebie :DDD neoplus...hm, kojarzy mi się z "italianistą 007" tudzież "rekinkiem", któremu chyba troche się nudziło i zabawiał nasze forum, nabierając ludzi...no, ale może się myle... jeśli tak-przepraszam za podejrzliwość :>
I tu sie zauroczona mylisz niestety... :P
Italianista i rekinek pewnie się cieszą, że im MOJE poczucie humoru przypisujesz .
W zyciu nie zgadniesz hehe. I nie ma sensu próbowac
Intryguje mnie to... już chyba wiem... ale może nie będę tego nagłaśniać :)))
sie masz minister ;p
:> sprawdz poczte :P
medico,ministernaprawdę niezłe to było:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Życie, praca, nauka

Zostaw uwagę