polska tv we Wloszech

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 50
poprzednia |
Wlasnie wymyslilam sobie, ze kupie nowy telewizor, a zaraz potem abonament Sky. Tylko najpierw chcialabym sie dowiedziec jednej rzeczy - czy ktos przypadkiem orientuje sie, czy posiadanie dekodera Sky umozliwi mi odbieranie jakichs polskich (niekodowanych) programow?
Z gory dziekuje za informacje i pozdrawiam serdecznie,
Dee
dee
moj facet ma Sky i nigdy nie widzialam tam nic polskiego...
ale moze mozna dokupic/wybrac inne programy itp
saluti!
Dee ty juz nie wychylisz nosa z domu jak sobie załozysz sky;)hahahaha a jesli chodzi o te polskie programy to wiem ze moi znajomi kupowali jakis dekoder i maja wszystki (nawiasem ten dekoder kupili w Polsce) jak chcesz to moge popytac jak sie z nimi usłysze.Duza buzka
No wlasnie ja tez ogladam czesto Sky u kolegi, ale nie za bardzo umiem poslugiwac sie tym cholernym pilotem o 3000 przyciskow, wiec w pewnym momencie przestalam szukac. Kolega z pracy przed chwila mi powiedzial, ze na kanalach powyzej 800 powinno jakies "polskie badziewie" sie znalezc, ale ze on Sky nie posiada, to mu niespecjalnie wierze. No i co teraz? :-I
Wychyle wychyle, kochana, nie bede miala wyjscia, bo inaczej mnie zwolnia.:) Moim zmartwieniem jest raczej to, ze moje slonko jak sie dorwie to wrestlingu (bleah)... :) Iwonko, gdybys byla tak dobra, to zapytaj swoich znajomych, jaki maja dekoder, co? Bo ja tez myslalam, zeby po prostu kupic cyfrowy dekoder i tyle.
Dzieki.:*
Dee
Jesli moge....prowadzimy z mezem sklep z dekoderami i antenami satelitarnymi...prowadzimy tez 2 sklepy internetowe ale nie bede tu robic reklamy....
Jesli kupisz dekoder SKY bedziesz ogladac tylko ich programy, i zapomnij o polskich.
Musisz miec decoder Common Interface a potem kupic schede Cam Dragon....i do wyboru do koloru....
O, jak dobrze uslyszec glos eksperta!:) Franci, a ile taki dekoder Common Interface i karta Cam Dragon kosztuja? Bo chcialabym sie zorientowac w cenach. A tak w ogole, to ile jest polskich kanalow cyfrowych?:)
Buzka,
Dee
to zalezy jaki dekoder chcesz miec...dekodery - jak samochody - sa nowe i uzywane - lepsze i gorsze - ale jesli nie masz za duzych wymagan to wraz z ta karta moze kosztowac 200 euro.
Sa tez dekodery , ktòrych cena przekracza i 600 euro...ale to dla " wariatòw" co i tak juz maja po 2 lub 3 w domu:)
Franci: tanti saluti! Milo Cie tu spotkac:)
Wielkie dzieki, zaraz sobie wszystko zapisze i zobaczymy.:)
Dee
Ja odbieram...
Tv Polonia, Polsat 1, Polsat2, Tvn, Tvn siedem, Tvn style, Tvn 24, Tv Puls
ogòlnie..pakiet Polsatu i pakiet Tvn ...
wiciao dee!!!!widzę zediśtez , cięzko pracujesz!!!!jak tam po weekendzie włosi lepiej pracują??(impossibile, secondo me, ma ch sa!!!ha ha )pozdrawiam pomo123
Yo pomo, po weekendzie - jak to po weekendzie - ciezko.:) Wstyd sie przyznac, ale osoba, ktora dzis w biurze ma najmniej do roboty jestem ja...:)
Możesz też w polskim sklepie internetowym kupić dekoder i kartę Cyfry+ z abonamentem (albo samą kartę) i też będziesz miała polskie kanały. Np. http://www.satsklep.pl/sklep/
dovresti essere felice!!!e tu ti lamenti!!!ma dai !!!sono ancora le vacanze!!!ha ha ha !!!che tempo fa a Roma????da noi caldo !!!
Kto ma wakacje to ma, moje skonczyly sie ponad miesiac temu...:) Tu w zasadzie tez goraco, tylko ze co chwile burze przechodza nad miastem. Wczoraj wieczorem bylo niesamowicie, grzmoty bez przerwy, blyskawice, grad, ulewa... Super!;)
Mozesz ...ale znòw bedziesz uzalezniona od Cyfry+ i ich dekodera....poza tym trzeba placic abonament...a tak jest to wydatek jednorazowy i z glowy
Zgadzam sie z Franci, nie mam ochoty placic abonamentu w Polsce, tym bardziej, ze Sky pewnie tak czy siak zalozymy, bo moj ropuch chce calcio ogladac.:)
Buzka!
Franci, mam pytanie: zaczelam uczyc sie angielskiego i mysle o kupieniu dekodera SKY, ale nic nie znam sie na tym. Chcialabym miec podstawowe programy wloskie ( rai, kanale5, rete4, italia1 ) i jakies programy w jezyku angielskim. Teraz mam tylko BBC, CNN. Dla mnie jeszcze za trudne. Widze w reklamach, ze zalkadaja za darmo( dajac dekoder ). Pytanie: jak to jest naprawde i ile wynosi podstawowa oplata ( miesieczna, roczna? ). Nie mysle o meczach i jakichs super nowych filmach.
Pozdrawiam
Dodatkowe pytanie: a moze nie musze miec SKY tylko jakis inny dekoder plus karta, ktora by mi umozliwiala ogladanie cos po angielsku?
zeby ogladac podstawowe programy wloskie wystarczy zwykly dekoder.
Jesli chcesz cos lepszego mozesz kupic dekoder cyfrowy,potem do niego dokupic modem ok.100euro,a wtedy mozesz wkladac karte SKY,cyfra+ itd.ale to jesli zalezy Ci na dodatkowych programach.Na zwyklym dekoderze znajdziesz tez kanaly ang.zalezy na jakiej satelicie masz ustawiona antene,ale zawsze mozesz nia przekrecac.
Franci!
Rzadko ostatnio moge wejsc na forum (czas, czas!) - wchodze teraz i tu Cie mam!
Specjalistko! Ja tez musze w takim razie cos dokupic do dekodera!
Mamy w domu jakis zwykly (nawet w tej chwili nie pamietam jaki) prosty dekoder, zero abonamentow, odbieram tylko kanaly zwane tu "in bianco", niekodowane, juz od dawna znikla mi TVPolonia (mimo, ze przestawialam parametry na Hotbirda) i obawialam sie, ze pozostaje mi zakup abonamentu Sky albo w Polsce Cyfry+. A tu prosze: karta, o ktorej piszesz + dekoder Common Interface (a moze moj jest wlasnie taki...? oby).
Pozdrawiam Was i malutka!
Deelayh - czy dobrze widze - tez jestes z RZYMU??? Odezwij sie!
Franci, mozesz podac link do Waszych sklepow internetowych? Jesli tak, to dzieki (platnosc tylko karta kredytowa?)
A wlasciwie czemu nie moge sie zareklamowac jak inni to robia...
nasze sklepy www.starsat.it
i www.campanasat.biz
Polecam ten pierwszy, tam jest wiecej wyboru....
Ota , podejrzewam ,ze masz decoder typu Gold Box...starej daty a z nim niewiele mozna zrobic.
My sprzedajemy tez dekodery uzywane...ceny ròzne...zerknijcie na usato.....poza tym w razie usterek naprawiamy dekodery, te nowe w ramach gwarancji...inne za odplatnoscia.
Co do programòw angielskich...musialabym zapytac jaka Cam najlepiej uzyc..nie wiem.
Tak jak pisalam mozna kupic dekoder cyfrowy z karta juz za okolo 200 euro.
Jesli sie na cos zdecydujecie...dopiszcie cos po polsku,zebym wiedziala ze to" od naszych":)
Pozdrawiam
Proponje,zebyscie zasiadly do tego sito z waszymi facetami , zawsze cos razem uzgodnicie, a faceci znaja sie lepiej na tych rzeczach....jesli sie myle...to sorki:)
Oj, Franci, moj to nawet polowy tego, co mu mowie na temat sprzetu/komputerow/oprogramowania itp. nie rozumie...:) Patrzy na mnie tymi cielecymi oczkami, a potem pyta: "Cioé?" :D I on jest inzynierem... ;)
Wiec niech zyja madre kobiety!:)
Niech zyja!:) Ota, zgadza sie, jestem w rzymie.:)
Ota, mozna placic na wszystkie mozliwe sposoby, przy odbiorze, Bonifico, Carta przez Pay Pal lub mooneybokers...na pewno cos mozna wybrac....wszystkie informacje na naszych stronach
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 50
poprzednia |