kategoria: Nauka języka włoskiego / forum: Pomoc językowa
[konto usunięte]
06 wrz 2005
Cześc jak się czujesz?Czasami patrzę na nasze zdjęcia i przypominam sobie jak było fajnie.Mam ochotę się z Tobą spotkać,mam nadzieję, że już niedługo się uda.Pozdrawiam serdecznie.
>Ciao come stai?Ogni tanto guardo la nostra foto e ricordo(?) come era stato belissimo(fantastico).Ho tanta voglia di incontrarti,spero che ci riusciro tra non molto.Ti saluto
zauroczona włoskim
06 wrz 2005
ti saluto cordialmente :)
co do ricordo nie wiem...hm, a może zamiast tego"penso"?
[konto usunięte]
06 wrz 2005
Hejka zauroczona:) tez chcialam napisac cordialmente ale brzmi to zbyt oficjalnie nie lepiej by bylo "ti saluto con dolcezza" buu a penso to raczej nie bo ona sobie cos przypomina a nie mysli ale ja z czasami to stoje na bakier wiec "przypomina"??ktos moze pomoze??
[konto usunięte]
06 wrz 2005
a może czasownik- sognare
zauroczona włoskim
06 wrz 2005
a no w sumie...nie wiem jakie jest dla nich to cordialmente, mnie sie wydaje takie....serdeczne :D to można jeszce "gorąco pozdrawiam" :) ale jak by to było? ti saluto caldamente? :PPP
che cosa hai ? perchè non riesci a dormire?forse hai un pò di ansia,
cerca di stare un pò tranquilla e ti rilassi ok?se posso fare qualcosa
per te dimmi,ti sono sempre vicino con il cuore.
ruda26
07 wrz 2005
co masz?(w sensie-co ci jest?)dlaczego nie możesz spać?moze jesteś zaniepokojona(masz niepokój)?szukaj uspokojenia i relaksuj(zrelaksuj)sie ok?jeśli mogę cos dla ciebie zrobic powiedz mi,jestem z tobą zawsze (z) moim sercem(jestem ci bliski sercem).