pytanko o jeden programik do nauki

Temat przeniesiony do archwium.
czy zna ktoś może te kursy ESKK do nauki języków?? bo reklamują je a teraz jest jakaś promocja. Opłaca się inwestować w te programiki?? Bo chciałabym kurs włoskiego i się zastanawiam właśnie and tym.
dzisiaj to się chyba nie doczekam( jeśli się w ogóle doczekam) żeby mi ktoś odpowiedział, no ale cóż przyzwyczaiłam się do tego:P:P:P a może jednak znajdzie się ktoś kto mi napisze co sądzi o tym ESKK??:)))
Poszukaj w wyszukiwarce, na pewno coś już o tym pisali...
dzięki za podpowiedź, całkowicie mi wypadło z głowy żeby najpierw wpisać w wyszukiwarce:P nio, ale teraz już wiem że ogólna opinia wszystkich jest negatywna i nie warto niepotrzebnie wydawać kase na ten kurs..
Moim zdaniem sa bardzo przydatne dla osob chcacych uczyc sie samodzielnie, niestety sa drogie
Ja na twoim miejscu zainwestowalabym w Tell me more ,mozesz sie tam nauczyc wszystkiego ;pisowni ,co z tym idzie czytania i rozmowy.Naprawde goraco polecam a zwlaszcza dlatego ze ceny sa podobne,Pozdrawiam i zycze trafnej decyzji
ciągle się zastanawiam i coraz bardziej skłaniam się do tego kursu PONSA w 3miesiące, nie wiem tylko czy jest jakaś różnica między tym małym z kasetami, a dużym z kasetami i płytkami, oprócz tego że w dużym są dodatkowe cd.. treść chyba jest ta sama?? orientuje sę ktoś może??
właśnie uczę się z Pondsa.Mam wersję z płytami i komputerową nauką słownictwa.Na kasetach i płytach jest to samo, natomiast do tego zestawu jest dożucona plytka z kursem pisania. według mnie warto jest dołożyć te trzy dychy ( o ile pamiętam taka jest różnica w cenie) ponieważ mamy większą przejrzystość nauki.Ale to tylko moje zdanie :)
dorzucona - przepraszam:)
moze pons nie jest zly i moze nie kosztuje wiele,jednak naprawde zastanow sie w moim miescie tell me more kosztuje ok 300 ,i napewno jest dobry na poczatek nauki jak i na nastene etapy nauki,OK jest to moze wydatek ale oplacalny,jak chcesz podaj mi swoj e-mail a ja opisze szczegoly dotyczace programu
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa