życzenia urodzinowe po włosku

Temat przeniesiony do archwium.
ciao a tutti!!!
czy ktos z was mógłby napisac mi jakies proste zyczenia urodzinowe dla znajomego , po włosku oczywiscie, jakoś nie mam dzis weny, wybaczcie ze nie próbuje sama, leniuch ze mnie po prostu.....
wystarczy jedno zdanko, troche bardziej rozbudowane:)
baci
Tanti tanti auguri di buon compleanno!! Tanta gioia, tanta felicita' e tanto sorriso per ogni mattino e ogni sera :) Un treno di baci e abbracci!!
Może być? Takie trochę na polską modę ale mnie się podoba.. saluti da Irvin
grazie irvin ; bardzo mi sie podoba, szczególnie wyrażenie : "un treno di baci :D ; pierwszy raz sie z tym zetknełam, to musi byc pewnie tak nieformalnie, co? ....ale swoją drogą słodko brzmi :)
jeszcze raz mille grazie
Nieformalne? Tak, jest nieformalne ale miłe i chyba ciekawe :) Fajnie, że ci się podoba :) Dołączam się do życzeń!!! Pa pa, miłego wieczoru!!!
miłego wieczorq:))))))))
mam do was maly zal,chcialam abysmy razem stworzyli strone,pt;na kazda okazje,gdzie moglibysmy wpisywac zyczenia,ale wszyscy uparcie,mieszaja watki,a pozniej nic nie mozna znalesc
irvin,a moze mi pomozesz przetlumaczyc zyczenia ktore umiescilam na stronce ''na kazda okazje'' bylabym bardzo wdzieczna pozdrawiam
W wyszukiwarce nie umię znalźć tej stronki-to napewno ta nazwa? Pozdrawiam
wpisz ''na kazda okazje'' i powinno sie pokazac.Fakt,mam tam jeszcze duzo roboty,przeszukac to forum,jest to prawie nie mozliwe,ale,mysle ze przydadza sie gotowe zyczenia kazdemu z nas.Pozdrawiam
Cześć -a co dokładnie znaczą te życzenia ( bo mniej więcej wiem , raczej mniej jak więcej hihihi ) i czy można wysłać ciotce- starszej pani.
BĘdę wdzięczna za pomoc
Tanti tanti auguri di buon compleanno!! -wiele, dużo dobrych życzeń urodzinowych
Tanta gioia, tanta felicita' e tanto sorriso per ogni mattino e ogni sera -
wiele radości, wiele szczęścia i wiele uśmiechów każdego ranka i każdego wieczora
..jak widzisz dla każdego w sam raz, możesz śmiało pisać nawet do starszej pani :-)))
witajcie bardzo bym prosiła o napisanie jakiś zyczen urodzinowych dla naszego znajomego on ma na inmie Gajetano i konczy 43 lata bardzo z męzem chcieli bysmy złozyc mu zyczenia urodzinowe ale nie znamy włoskiego w ząb próbowalismy ze słownikiem ale to wszystko wychodzi nam bez ładu i składu prosze o pomoc z poszanowaniem ewa.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa