Mi sono reso ridicolo ancora una volta???certo!! Perche' non?! Dopotutto ho potuto(potevo) essere la piccola, sciocca ragazzina di nuovo! E' cosi facile! no? Qui devo essere adulta, sensata, sensibile! E li? Non devo niente! E non potevo resistere di essere la persona che sono ogni anno, quando sto a V e nel miei messaggi. E' piu forte di me! Lo so..e' sciocco! Ho'l potenziale di essere una psychopata;). E tu? Pensavo che sei differente che sei di fatto...ma forse ho meritato.Pure pensavo che non preocuparmi nel tuo opinione di me...pero ho sbagliato. Ma questo non e' gia importante.
Znów się wygłupiłam? Pewnie! czemu nie? w koncu znów moglam byś małą, głupią dziewczynką. To takie łatwe, prawda? Tutaj muszę być dorosła, rozważna i rozsądna. A tam? nie muszę nic. I nie mogłam się powtrzymać by być tyk kim jestem tam każdego roku oraz w moich smsach. to silniejsze ode mnie. wiem to chore. chyba mam zadatki na psychopatkę. A ty? myślałam, że jesteś kimś innym niz w rzeczywistości...ale być może zasłużyłam na to. Również sądziłam, że nie obchodzi mnie twoja opinia na mój temat...ale byłam w błedzie. Ale to już nieważne.