**PILNE**BARDZO PROSZE**

Temat przeniesiony do archwium.
Bardzo prosze o przetlumaczenie ponizszego tekstu

Tak, jestem juz w , ale dopiero od kilku dni. Czuje sie troche samotna, ale mam nadzieje, ze szybko przyzwyczaje sie do nowego miejsca.
Nie jestem chyba w stanie skontaktowac sie z Toba, boje sie tego, co moze byc potem, nie chce juz wiecej plakac ani sie martwic.
Naprawde, bardzo mnie zraniles, to ciagle gdzies tam we mnie siedzi, nie chce przezywac tego wszystkiego raz jeszcze, mimo ze tesknie za Toba.
Dziekuje ze napisales i ciesze sie, ze pamietasz o mnie.
Milo wiedziec, ze jestes tak blisko
Sciskam mocno i caluje

Dziekuje z gory:)))
o Jezu dziewczyny troche krotsze esiki nie mozecie wysylac??;)

si sono gia arrivata a ...(nazwa miejscowosci?) da paio di giorni.Mi sento un'po sola,ma spero di abbituarmi presto del nuovo posto.Forse non saro in condizione di contatarti,ho paura di quello che si puo siuccedere dopo,non voglio piu piangere e di preoccuparmi.Davvero mi hai fatto tanto male ancora tutto sta dentro di me,non voglio passare ancora una volta tutto questo anche se mi manchi tanto.Grazie che mi hai scritto e che ti ricordi di me.Piacevole sapere che sei cosi vicino.Ti abbraccio forte ,un bacio.

Uff;)krotsze a czeste;)
witam Iwon :):)

wczoraj, komp mi zupelnie sie zepsul, zanim cokolwiek do mnie doszlo minelo z 15 min , dlatego nie widzialam twych tlumaczen , dzis juz troszke lepiej
dziś pan napisał:

buongiorno...come stai..? oggi e' una bellissima giornata di sole in italia,da te che tempo fa? un bacione grande

oczywiscie prosze o tlumaczenie i dziekuje zarazem
si, sono gia' [w-jesli chcesz powiedziec ze jestes w jakims miescie to napisz"a" ,a jesli chodzi ci o panstwo to"in"] pero' solo da qualche giorno. MI sento un po' sola, ma spero che presto mi abituero'al nuovo posto.
NOn sono in grado probablimente mettermi in contatto con te, ne ho paura, che cosa puo' essere poi, non voglio piangere piu' ne' preoccoparmi.
Davvero mi hai ferito, e cio' non puo' lasciarmi in pace , non voglio sopportarlo ancora una volta,anche se mi manchi
Grazie che mi hai scritto, e' bello che mi ricordi ancora.Mi fa piacere sapere che sei cosi' vicino
Ti stringo fortemente e ti bacio

caluski:***
Dzien dooobry Minique:)a to twoj ksiaze napisal;)

>Dzien dobry...jak sie czujesz..?dzisiaj jest piekny i słoneczny dzien we Włoszech,u ciebie jaka pogoda??duzy buziak

Pozdrawiam Iwon:)
hey Iwon31,
mam malutka prosbe...moglabys mi przetlumaczyc takie zdanko na wloski?...."chcialabym panstwu podziekowac za goscinnosc, za wspaniala wloska kuchnie i ze moglam zwiedzic tak wiele pieknych miejsc" bylabym ci bardzo wdzieczna!un bacione grande:**
dziekuje ci Iwonko, oczywiscie pytam co u Ciebie ? widzialam , ze wczoraj dosc dlugo tu siedzialas :):)

a teraz prosze o odpowiedz dla Pana :

u mnie ok, pogoda rowniez jest ladna, odpowiadając na Twoje wczesniejsze pytanie o szczescie ....

aha napisal jeszze cos takiego

mia principessa ti ho perso
>mia principessa ti ho perso to znaczy ksiezniczko moja stracilem cie(zgubilem) buuu cos ty tam nasmarowala ze tak mysli;)
tłumaczenie;

>Da me okey(lub Da me tutto posto-wszystko w porzadku)anche il tempo e bello(gdzie ty mieszkasz u nas pogoda do niczego brr zimno) tornando alla tua domanda di felicita...co ma byc dalej bo to ani skladu ani ladu nie ma,

Sorki ale cos mi net szwankowal;)przeszlo z ciebie na mnie;)
hihihi, nic nie nasmarowalam

net szwankuje chyba wszystkim, u mnie tez , w ogole nie moge sie polączy z ta stroną
mieszkam w lodzi, powiem ci , ze bylam na dworku i jest cieplo i slonce swieci, a dalsza czesc dokleiłam z wczesniejszego co napisalam

bedzie ok, i ze skladem :):):)
Sorki kłopoty z netem;(

Volevo ringraziarvi per la vostra ospitalita,per la vostra stupenda cucina l'italiana e anche per poter visitare tutti quei bell'posti.

PozdrawiamIwon:)
hmm bo glebszym mysleniu wydaje mi sie ze ma byc...e anche per aver potuto visitare....(ze moglam,byla mi dana ta mozliwosc zwiedzenia...)

Pozdrawiam:)
Minique ja tez własnie mialam problemy polaczenia sie przede wszystkim z ta strona reszta chodzi jak tralala:) no widzisz u was słoneczko a u nas pogoda barowa(małopolska) buziaczki
kurcze szkoda ze u ciebie lipa z pogoda, nie chce sie nosa wystawiac, a to niedobrze.
ok, na razie uciekam , pozniej moze sie jeszcze odezwe

papa

baw sie dobrze, tak jak ja, bo mnie czeka niezla zabawa dzisiaj
a mi zostaje komp zbieram sily na przyszly tydzien:) baw sie dobrze uwazaj nie przecholuj bo twoj Italiano sie zaplacze;) papapa
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa