P.I.L.N.E.

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 34
poprzednia |
jak powiedzieć: straciłam go choć nawet nie miałam?
Widze ze sie nikt nie zlitowal;)

>l'ho perso anche se in fondo non l'ho mai avuto< (stracilam go nawet jesli tak naprawde nigdy go nie mialam-mala zmiana brzmi lepiej jak dla mnie;)
Ślicznie dziękuje!Saluti!
Jak na moją główkę nie zchrzaniłaś nic a nawet brzmi lepiej niż w oryginale ;P
Dzieki czyli nie jestem taka negata;) un baciotto per te cmook:)
se in fondo...może być też - se in realta... sens zachowany ;P
No Iwon dominujesz na tej stronce czyli nie możesz być negata ;P hmm jakaś dziewczynka znalazła mi robótkę na wieczór...jedzie do Włoch w ramach jakieś wymiany szkolnej czy coś w tym stylu i poprosiła o to, by jej napisać najważniejsze zwroty, które mogłyby jej się przydać...moze dorzucisz parę zwrotów do mojej listy Pani Dominatorrr ;)
Dobrego wieczoru.Iwon prosze cie bo niewiem co do czego albo mi sie juz mozg dzis lasuje -guindi non ti auguro niente- bo ja moze nie znam ich wszystkich powiedzen.dzięki
a szkoda ze nie ma Dee.Pozdrawiam
e quindi non ti auguro niente _ a więc nie życzę Ci niczego...(jakieś zdanie wyrwane z kontekstu)
Bon a co ty tak dokladnie chcesz "komus nie zyczyc";) moze chodzi o słowo quindi - wiec czekaj tobie chodzi chyba o tlumaczenie....a wiec nie zycze ci niczego... nawiasem jak komus sie nie chce nic zyczyc to poprostu mu nie zyczy i juz;)

Anettiii a moga byc tez brzydkie słowa to moja specjalnosc:)
Bon ty tu nas Dee nie strasz;)Anettiii nie tylko ja dominuje na tej stronie ty tez:)
dzieki tego znaczenia nie znalam ,a wiec juzcze dluga droga przedemna.Ja mu zyczylam milej niedzieli , to juz sie domyslasz o co moze chodzic
Iwon powiem Ci, że to wciągaaaa malamente ehh...no to dawaj te Twoje słówka hihi może się dziewczynie przydadzą ;P
Bon nie pozwalaj mi sie domyslac o tej godzinie o co chodzilo?teraz mnie zaciekawilas dawaj tu i mow to on ci nie zyczyl milej niedzieli?/jak tak to burak z niego i tyle;)
A dlaczego mam kogos straszyc.Jestem wdzieczna za pomoc .Itak cie lubie
Anettiii pisz na koncu bo ja sie pozniej mecze by sie doczytac gdzie to sie wkleilas:) a na forum brzydkie słowa zaraz mnie zlinczuja za nie;)
Bon bo Dee to postrach forum(bez urazy Dee) najpierw miala koze ktora pozerala duszyczki teraz jej dziob wyrosl wiec strach sie bac;)
Iwon to może lepiej nie z tymi parolacci'ami...polecą pomidory :P szkoda by było Panią Dominaor w sosie pomidorowym oglądać ;)
Moze byc i cukrowy a czy on mi zyczy czegos czy nie to mi to wali ,ale szkoda by mi bylo pracy.Jego zdaniem powinnam wogóle do polski nie jezdzic.a jak juz to tylko na troche .Wiesz co mam na mysli?
Bon no to jak cie wali to dobrze wiec go poczestuj esikiem na zasadzie "to ja sie wycofuje z tego co wczesniej napisalam i zycze koszmarnej niedzieli" a co oko za oko zab za zab;) a prosze to czemu cie nie wywiezie jeszcze na jakas bezludna wyspe??

Anettiii
a wiesz jak ja w tym sosiku pomidorowym od stop do głow bym mogla sexi wygladac??;) tak na marginesie nie lubie dominowac:(
Dominujesz diciamo niespecjelnie...;P
"TIM messaggio gratuito, il cliente da lei chiamata non e' al momento raggiungibile..." ehhh i jak tu się nie zdenerwować ;P MA DOVE TI SE PERSO?
SEI*
chi hai perso Anettiii?? ja ide fuma fuma:)5minuti e mi puoi chiedere tutto quello che voi(ovviamente ci sono i limiti;)
FUMARE FA MALE!!!!...ecco fatto e tornato il mio pescolino morbidoso, e un altra volta in linea...per fortuna...(la gelosia?? probabilmente ) upss :P
ejjj anettiii gelosia? korcze musze cie zaiwesc nie gustuje w kobietach;) a fumare...umre młoda..:)
a chodzilo ci ovviamente o "pesciolino";)
Spokojna głofffa Iwon ja tym bardziej nie gustuję w kobitkach hihi mowa była o moim Amore, który był poza zasięgiem ale na szczęście już powrócił...a gelosia...chyba jestem o niego gelosaaaaa ajjj ;P
si si PESCIOLINO naturalmente ;P dzięki D.
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 34
poprzednia |

« 

Studia językowe

»

Pomoc językowa