:) nuova cd

Temat przeniesiony do archwium.
halo jezeli ktos by mial czas to bede wdzieczna:
"dzieki za zdjęcia. masz bardzo sympatyczna druzyne a kiedy zrobiles te drugie zdjecie wyszlo swietnie. slyszalam ze podobno wyszla u was nowa plyta .... tutaj jeszcze jej nie ma i nie zanosi sie na szybkie jej wydanie w polsce w zwiazku z tym mam do ciebie ogromna prosbe. jezeli masz do niej dostep i oczywiscie nie sprawi ci to problemu to moglbys mi ja przegrac?bede bardzo wdzieczna"
dzieki pozdrawiam
Ti ringrazio per le foto,hai la squadra molto simpatica.Quando hai fatto l'altra foto?uscita benissimo.Ho sentito che da voi gia uscito il nuovo CD...qui ancora non c'e forse in polonia non uscira molto presto per questo vorrei chiderti un piacere se hai la possibilita e se per te non e un problema mi potresti registrarla?Ti saro molto grata.

Iwon:)
Iwonko machniesz to ;Bardzo proszę o pomoc w tłumaczeniu bo nie mogę znaleźć w słownikach słowa napisanego dużymi literami. Il caso è scoppiato l'altro ieri, QUIANDO il fronte cattolico ha espresso la propria indignazione:quella pubblicità della Playstation con il ragazzo incoronato di spine supera il limite.
czekaj nie bardzo rozumiem o co ci chodzi:( jesli chodzi o słowo napisane duzymi literami to takie nie istnieje w j.włoskim moze tu chodzic o słowo QUANDO innej mozliwosci nie widzei zgadzaloby sie z trescia zdania:)

A może przetłumaczysz
>Sprawa wybuchla(wyszla) przedwczoraj,kiedy front katolicki wyrazil swoje oburzenie:ta reklama playstation z chłopakiem ukoronowanym cierniami przekracza granice

Dziękuję , ja interpretowałem podobnie, ale nie jestem jeszcze tak dobry jak Ty, to dlatego prosiłem o tlumaczenie żeby się upewnić czy rozumiem dobrze.
dzieki wielkie za szybka odpowiedz pozdrawiam
Bestw jesli interpretowales podobnie jestes rownie dobry jak ja:)
Havana nie ma za co:)

pozdrawiam Iwon:)
Ale ja nie byłem pewny tego co myślałe i potrzebowałem słownika a, to jest różnica.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa