ciao tutti!! :) prosze o małą pomoc

Temat przeniesiony do archwium.
"kochanie moje właśnie przyszła paczka od ciebie. bardzo się cieszę, bo miałam już obawy, ze gdzieś zaginęła... jeszcze raz wielkie dzięki skarbie. to miły prezent na imieniny...masz za to ogromnego całusa...niestety póki co telepatycznie. prawdziwego dostaniesz jak już przyjedziesz... ;)...mam nadzieję że wkrótce..."
amore e arrivato il regalo da te,sono molto contenta perche ero gia preoccupata che sia persa..un'altra volta grazie mille tesoro,e carino il regalo per il mio onomastico.ti mando un grande bacio..per adesso solo telepatico..questo vero avrai quando vieni..spero sia presto... :)
isa ślicznie ci dziękuję. bardzo mi pomogłaś :)
prosze bardzo :)
czy ktos mogłby mi napisać jak po włosku jest liczba 18??? I jeszcze jedno, jakis BARDZO romantyczny wierszyk po włosku... PREGO!!! GRAZIE MILLE DLA TEGO, kto mi coś wysle....
diciaotto.. nad wierszykiem pomysle..
diciotto..
super, gdybys mogła byłabym bardzo wdzięczna za wierszyk...
wiesz co mysle i mam watpliwosci nad ta 18.. :) moze jeszcze ktos napisze ale nawet jesli to maly blad literowy to na pewno zrozumie :)
HEJ, nie musi byc długi, cos takiego co może się zmieścić do sms-a... a, a co oznacza QUELLO?
Hej proszę, tak szybko...
to..ale jeszce zalezy w jakim kontekscie np.dlaczego mi to robisz?perche mi fai quello?
dzięki wielkie...
Ti penso ogni giorno
ogni mattinae sera
sei sempre con me
nel mio cuore,
nelli miei pensieri..
con te, vivo ogni tramonto.
sprobuj cos takiego troche to pozmienialam..:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa