Prosze was pomóżcie mi

Temat przeniesiony do archwium.
"Znowu mi zepsuł humor mój były.Ten bydlak miał czelność do mnie dzwonić i to jesczcze pjany.Gadał od rzeczy.Dobrze,że chodziasz nikt z moich rodziców nie odebrał bo bym miała awanture.Czemu świat jest taki niesprawiedliwy,czemu nie moge być szczęśliwa? tak wiele wymagam?:("
Przepraszam za słówka,ale jestem zdenerwowana.Prosze przetłumaczcie mi to...
Bardzo dobrze Cię rozumie! Ja też chcę być tylko szczęśliwa tylko jakoś mi nie wychodzi. Ale właśnie takie jest życie! Nie jest łatwo a Ty się nie dawaj facetowi może zmień numer . Jak dzwoni pijany to znaczy ze jakis dupek i nie szanuje Cię a takimi nie warto sobie zawracać głowy! Szkoda sobie psuć nerwy, zdrowie i jeszcze kłopoty robi! Zapomnij na pewno jestes warta lepszego i fajniejszego faceta! I pomyśl: Tego kwiatu to pół światu! Trzymaj sie! Pozdrawiam!
Staram się jak moge...zapomnieć.Tylko to nie jest takie proste.Byłam z nim dokładnie rok,dla nie których to mało a dla mnie to był naprawde najdłuższy związek.Myślalam,że będzie już tak zawsze.Bardzo się zmienił a ja nie umiem już tak dalej.Dziękuje za wpis...
Może potem mi ktoś pomoże przetłumaczyć.
"di nuovo sto in cattivo umore a causa del mio ex. Questo bastardo ha avuto la faccia di chiamarmi, e di piu' era ubriaco. vaneggiava. meno male che nessuno dei miei genitori non ha risposto al telefono, perche' avrebbero fatto delle scenate. perche' il mondo e' cosi' ingiusto? perche' non riesco ad essere felice? richiedo cosi' tanto?:("
Dziękuje....:(
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę