Z WŁOSKIEGO NA POLSKI!BŁAGAM!

Temat przeniesiony do archwium.
ciao! sono io, rebeca. non so perche non rispondi. io sono magra ma un po... bassa :p io ho i capelli biondi, gli occhi verdi. ho 18 anni. non so che cosa posso ancora scrivo allora devo finire. aspetto una lettera. vorrei sapere un po a te. prego! rispondi.
''czesc jestem rebeca nie wiem dlaczego nie odpowiadasz.jestem szczupla ale troche......niska.mam jasne włosy, zielone oczy.mam 18 lat. nie wiem co moge jeszcze napisac, wiec koncze. czekam na list. chcialabym wiedziec cos o tobie. odpowiedz prosze!''
aaaaaaaaamała poprawka: na poczatku jest.''czesc, to ja rebeca..........''
czesc!to ja,rebeca.nie wiem dlaczego nie odpowiadasz.jestem szczupla ale troche niska, jestem blondynka,oczy zielone.mam 18 lat.nie wiem co moge jeszcze napisac wiec musze konczyc.czekam na list.chcialabym dowiedziec sie troche o tobie.prosze!odpowiedz
ciao! to ja rebeka, nie wiem czemu nie odpisujesz (nie odpowiadasz). Jestem szczupła i trochę niska, jestem blondynką, zielone oczy, mam 18 lat.
nie wiem co jeszcze mogę napisać, więc muszę kończyć. czekam na list. chcialabym wiedzieć trochę o tobie. proszę! odpisz!
Dziekuje jestescie wspaniale!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa