prosze o preztłumaczenia

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 59
poprzednia |
studia con me ti faccio vedere delle belle cose
Ucz się/studiuj ze mną, pokażę Ci piękne rzeczy.
grazie a to ....chissa se ce un volcano sulll............,,,,
i jeszcze saverlo
chissa se ce un volcano (vulcano?) sulll......- kto wie czy jest jakiś (un) wulkan na...
grazie a to....saverlo
prosze na włoskirn----dobry wieczor,witam.Dlaczego nie odpisujesz,czy cos sie stało?martwie sie.Pozdrawiam.p.s.Prosze odpisz co u Ciebie.-------
ponawiam prosbe
proszeeeee....
ciao, buonasera. perche non ti fai sentire ? e' successo qualchosa ? sono preocupata. saluti. p.s. ti prego scrivimi come stai
wielkie dzieki-eugenio
..preoccupata.., ..qualcosa..
Rece Ci sie trzesa Genio, czy co?
hehe, dziesięć innych rzeczy jeszcze robię
I wszystkie tak niedokładnie?? :D
Ja wiem, ze daleeeko mi do Twojej znajomosci włoskiego, ale juz nie pierwszy raz widze takie byczki w Twoich tłumaczeniach. Weź sie zmobilizuj troche... Ludzie sie uczą na tych postach...
perche non ti fai sentire?
Czy to znaczy dlaczego nie odpisujesz?
a jak przetłumaczyłabyś "dlaczego nie odpisujesz" ?
genio, ja jestem początkująca. Sprawdziłam w słowniku i mi nie pasowało, więc pytam, bo chcę się nauczyć. sentire wg słownika czuć, słyszeć, więc się dopytuję.
perche non ti fai sentire...dlaczego nie robisz sie słyszeć (to dla zaspokojenia ciekawości)
a, to przepraszam
Pewnie jakiś kiepski słwonik mam.
to oznacza ogólnie "dlaczego się nie odzywasz"
Genio, no to jeszcze to na tapetę w takim razie.... e' successo qualchosa? czy coś sie stało? to successo mi wytłumacz, proszę. No bo znowu mój słownik, kurcze, no wiesz, co innego...
e' successo qualcosa? oczywiście
qualcosa, jasne, tam był błąd. to jest taka zbitka dwóch wyrazów "qualche cosa". pisane jako jeden wyraz, ma być "c"
succedere...to sprawdź
succedere Słownik uniwersalny włosko-polski

dziać się, mieć miejsce, wydarzyć się; następować (a qu, qc po kimś, czymś);
che ti è successo? co ci się stało?
Genio, dzięki...
proszę :-)
Genio i tak jesteś najlepszy z najlepszych:)
w czymś tam nie jestem nawet zły, ale we włoskim, duuuuuuużo jeszcze mi brakuje do najlepszych
Intelekt? ;)
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 59
poprzednia |

« 

Ogłoszenia

»

Życie, praca, nauka