bede bardzo bardzo wdzieczna :) POWAZNIE

Temat przeniesiony do archwium.
BArdzo prosze chciaz o malenkie tlumaczenie...ja doopiero zaczelam sie uczyc i rozumiem cos niecos a jak tak wysle to komus kto umie wloski i bedzie tam cos dziwnego to nie bedzie fajnie:P wiec bardzo prosze kto morze nie ch sprobuje przetlumaczyc:) bardzo dziekuje z gory :) :*

1. Ti amo... ricordalo sempre... in ogni momento..in ogni dubbio...in ogni problema... in ogni tristezza... ricordalo nei momenti difficili .....vivremo per sempre insieme

2. Se tu lo volessi io t prenderei e ti porterei su una nuvola... x farti volare e x dirti ancora una volta.....quanto ti amo!!!!

3. Sento le tue mani scivolare su di me come gocce d'acqua,le tua labbra come piume, il tuo corpo come un morbido cuscino, respiro il tuo inconfondibile profumo ancora dentro di me...
ricordalo to jest od ricordare??
1. kocham cię..pamiętaj o tym zawsze...w każdej chwili...przy każdej wątpliwości...przy każdym problemie...przy każdym smutku... pamiętaj o tym w trudnych chwilach...będziemy żyli razem na zawsze

2. Gdybyś chciała, to wziąłbym cię i zaniósłbym cię na chmurę, żebyś mogła się wznieść ku niebu(dosłownie latać) i by móc ci powiedzieć jeszcze ra...jak bardzo cię kocham

3. Czuję jak twoje ręce ślizgają się po mnie jak krople wody, twoje wargi jak pióra, twoje ciało jak miękka poduszka, oddycham twoim wyjątkowym zapachem, który jest ciągle we mnie
Pawel22k jestes boski :) aaa dziekuje slicznie :) buziak dla ciebie :)
Kocham cie... ciagle to pamietam... kazdego dnia... w kazdej watpliwosci... w kazdym problemie... w kazdym zmartwieniu... pamietam to w trudnych momentach.... bedziemy zyc razem na zawsze

jezeli chcesz, zabiore cie w chmury...x polecisz (?) i x powiesz jedna rzecz... jak cie kocham!!!

Czuje twje rece slizgajace sie po mnie jak krople wody, twoje usta jak piume? (moze fiume? - rzeka), twoje cialo jak miekka poduszka, wdycham twoje (inconfondibile - nie wiem, ale na pewno cos wznioslego, heheh) perfumy ciagle do srodka siebie (tzn. wdycha je, tak wciaga, rozumiesz?)

;))
dziekuje wszystkim za tlumaczeniie:) ja to troche ulomniej przetlumaczylam :) heh :) ale dla kazdego komu chcialo sie to przetlumaczyc buziak wielki :)
>Pawel22k jestes boski :) aaa dziekuje slicznie :) buziak dla ciebie :)

chlopak!! uwazaj!! ;)))
:)))
nie no wiecie:P az taka grozna i straszna to nie jestem :P ale jak tak czasem patrze z rana w lustro to mozna sie przstraszyc :P:P hihi :) :>
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa