xdonami ma un pò xkè ho il computer lento

Temat przeniesiony do archwium.
xdonami ma un pò xkè ho il computer lento,......un pò xkè sto facendo altro
wybacz mi, ale troche dlatego, ze mam powolny komputer...a troche, poniewaz robie cos innego
To juz 5 czy 6 temat ,ktory otwierasz by przetlumaczyc po jednym zdaniu....siedz sobie w jednym temacie i nie zasmiecaj forum tymi bezsensami,ok?!
dzieki
CZY ABY NIE PRZESADZASZ Z TYMI SLOWAMI??? "SIEDZ SOBIE..." ITD. WYDAJE MI SIE Z EMOZNA BYLO TO INACZEJ NAPISAC!
Siedz sobie czy pisz sobie..czy jak tam sobie chcesz....to jedno i to samo.sens jest jeden-a mianowicie niech nie zasmieca forum otwierajac co moment to nowy temat na jedno zdanie!!
nie mam racji!
urazilam kogos? Ty nie powinnas byc urazona wiec o co chodzi?
JAK MOZESZ NAZYWAC CZYJES SLOWA"BEZSENSAMI"???? DAJ SPOKOJ!!!!!!!!!!!!!!!!!! SADZE ZE NIE TK SIE TRAKTUJE OSOBY.NAWET JESLI SIE ICH NIE WIDZI!!! WIDZE ZE JAKAS ZNERWICOWANA JESTES?!?!?!
a japowiem tyle ... *** ci do tego , jak ma ochote niech sobie pisze gdzie i co chce.. czy to forum jest jakas twoja wlasnoscia... jak nie masz ochoty to tu nie wchodz, a tym bardziej nie otwieraj tego postu... ja nie widze tu zadnego problemu.. chyba foprum jest po to by wpisywac wszystkie nurtujace kogos pytania.. a wiec ten "ktos' tak robi... powiedzialabym raczej ze to ty zasmiecasz forum. bzdetami nie na temat... hehe zglos sie do romana giertycha :D
Znerwicowana?ja?nie powiedzialabym!!
Mysle,ze chcesz sobie polemizowac ,nie zwracajac uwagi na to ,o co mi chodzi...
POWIEM CI TAK! JA JUZ TU JESTEM OD JAKIEGOS CZESU A TY TO JAKAS NOWA JESTES CO???? Z TAKIMI SLOWKAMI TO SPADAJ NA INNE FORUM!!!!!!!!!!! "Ż" JAK ŻEGNAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
..ze skargami, moze i to zmieni :D HAHAHA... nie no parodia... daruj sobie takie komentarze... choc forum jest po to by wyrazac swe opinie... ale co ci do tego... myslisz ze tym jednym 'bezcennym' komentarzem cos zmienisz.. i ta osoba cie poslucha.. ?? niejestes bogiem, i zapewne twoje slowa tej osoby wcale nie wzruszyly i nie nastawily na zmiane.. i posluchanie cie....
dziekuje
Nareszcie odpowiedziala mi osoba ,do ktorej zwrocilam sie z uwaga.Widze,ze jestes bardzo wychowana i kulturalna osoba.Gratulacje.Czy tak trudno jest zalozyc temat tylko na wlasne potrzeby?
SZKODA MOICH SLOW I CZASU NA KOMENTOWANIE TWOICH GLUPICH WYPOWIEDZI!
Zaloguj sie i poczytaj sobie czy jestem tu nowa!
nie rozumiem jak mozna na poczatku prosic o przetlumaczenie ludzi z forum a pozniej ich opstawiac? (wysłano z: *.internetdsl.tpnet.pl)
??
ZGADZAM SIE Z MALA IZKA!JUZ TU KIEDYSBYLO "MALE ZAMIESZNIE" BO KTOS KOGOS ZLE POTRAKTOWAL! TY Z MILANO NAPRAWDE JESTES ZNERWICOWANA!
wydaje mi sie, ze osoba ktora otworzyla ten post proszac o tlumaczenie to nikt inny jak pozniejsza "zyczliwa..."
nie osmieszaj sie Izka-piszesz pod dwoma roznymi nickami:-p
hehehe...Izka, oj nie przemyslalas tej operacji;)
Agatko czy ja jestem tu nowa? a co wiecej znerwicowana? mah
no Kasiu, zrozumialabym, gdybym to ja miala byc ta nowa i znerwicowana, ale ty chyba jednak nie
:-D
NIGDY NIE PISALAM POD DWOMA NICKAMI! NIE BEDE SIE PRZED NIKIMI TLUMACZYC.ZAZNACZAM TYLKO ZE LEKKO USWIADOMILAM PEWNEJ OSOBIE ZE MOGLA JAKOS INACZEJ NAPISAC TA SWOJA WIADOMOSC NATOMIST W ODPOWIEDZI DOSTALAM "H.. CI DO TEGO"
A TERAZ ŻEGNAM BO SZKODA MI SLOW.BUONANOTTE
no ludzie ........dajcie spokoj juz !!! czy naprawde musi byc na tym forum zawwzsze jakas zadyma i to przez takie drobnostki? przeciez jestesmy tu po to zeby sobie pomagac a nie klocic i obrazac!!! jesli sie myle niech mnie ktos poprawi.....:)pozdrawiam!
gratuluje :D
po pierwsze tak wulgarna to nie jestem i zadnego "h..." w mojej wypowiedzi nie bylo...ani nic pochodnego... Poprosilam tylko konkretna osobe z laski swojej o konkretna rzecz.koniec.a zaraz wielki krzyk sie zrobil.wow.
I macie racje ,zadnym Bogiem nie jestem ani moderatorem tej strony.Co wiecej ,to wlasnie osoby wpisujace sie tutaj,na tym forum,powinny dbac o jego porzadek.Im mniej otwierania nowych, niepotrzebnych tematow,tym lepiej,Tym bardziej,ze ta sam aosoba w przeciagu niespelna pol godziny otworzyla ich 5!!!
i po co tyle złości za jedno głupie zdanie z wolnym komputerem. Zauważyłam, że niektórzy tłumaczą sobie całe długie listy po zdanku, troche tu troche tam, ...
DOKLADNIE, ALE WIESZ CO SZKODA NA TO CZASU.NA TAKIE GLUPIE KLOTNIE!!!!!!
Rzeczywiscie, robienie afery tylko dlatego, ze Kasia (ktora jest na tym forum juz baaaardzo dlugo, droga Izko) zwrocila autorce watku uwage, wydaje mi sie duza przesada. Kasia ma racje, zakladanie pieciu watkow z prosba o tlumaczenie tego samego zdania zasmieca forum i wprowadza balagan, ktorego chyba wszyscy chcielibysmy uniknac. Izko, jesli mnie pamiec nie myli, ja rowniez zwrocilam Ci kiedys uwage z tego samego powodu, i tez sie zdenerwowalas, zupelnie niepotrzebnie.;-)

Tu nie chodzi o bycie "Bogiem" czy tez wlascicielem forum. To forum zyje dzieki NAM, to MY je tworzymy i to od nas zalezy, jak bedzie ono wygladac. Porzadek chyba nie jest tak straszna perspektywa, prawda?:-)

Pozdrawiam,
Dee
Temat przeniesiony do archwium.