Co mam to dam:) ftp podejscie nr 2

Temat przeniesiony do archwium.
Więc tak dostęp do tego co posiadam w języku włoskim lub dot. tego języka można będzie ściągać od 24 dnia dzisiejszego do jutra do tej samej godziny:)
Punktualnie zamykam drzwi „skarbca”
Aby ściągać wystarczy mieć klienta ftp, np Total commander
Należy wpisać:

IP: 82.143.160.185
port: 21
login: wloski
haslo: wloski

Życzę miłego oglądania, słuchania, czytania.

Moje [gg]

dla niekumatych:

robi sie to tak
uruchamiamy Total Commandera
dajesz tak: SIEĆ-->FTP Połączenie.. --> później klikamy Nowe Połączenie, w nowo otwartym oknie wpisujemy te dane z forum, i dajemy OK, później z listy klikamy to co dodaliśmy i dajemy na Połącz

i koniec :)

Jeśli wyskoczy Ci - "no more connection allowed for this IP":

Ustawiono jedno połączenie na jeden adres IP
jak już jakąś rzecz ściągasz, to najpierw musisz ja skończyć ściągać i później dopiero brać sie za druga, ewentualnie kolejkę sobie ustawić
takie proste ograniczenie aby każdy miał po równo :)
witam,chcialam sie polaczyc,ustawienia sa na 100%dobrze wpisane,ale nie mozliwe jest polaczenie jakbybyl blad na serwerze ale to juz chyba wina z twojej strony.
na gg rowniez jestes niedostepna wiec pisze na forum.daj znac,pozdrawiam
Pewnie dlatego, że próbowałaś przed 24 ;)

pzdr.
Dodalam kilka filmow i troooche ksiazek - wszystko w podfolderze zgrane.:)
Bardzo Ci dziekuje dobra kobieto za ten gest, mase ciekawych rzeczy tutaj widze! Daj znac jezeli moglabym Ci sie jakos odwdzieczyc... Pozdrawiam z Krakowa!
imponujaca kolekcja,wielkie dzieki
dzeki. A jeszcze mam pytanie odnosnie translatora.On powinien odpalic z dysku,czy cos trzeba kombinowac,bo probuje uruchomic,ale mowi mi,ze mam wlozyc plyte do napedu
wielkie dzięki za udostępnienie :)
Grazie mille Stefa!!!!
Witaj,
naleze chyba do niekumatych.
w w.commanderze sa takie rubryki:
sesja:
Nazwa hosta:
Użytkownik:
Hasło:
probowalem wpisac tak:
sesja:wloski
Nazwa hosta:82.143.160.185
Użytkownik:wloski
Hasło:wloski
ale nie dziala
Pomocy!
no i masz dobrze ustawione wiec powinno dzialac

ewen. w tym samym okienku sprobuj wlaczyc Use PassiveMode (w polskiej wersji pewnie bedzie "uzyj trybu pasywnego"

ewen sprobuj zmienic linijke
Nazwa hosta: 82.143.160.185

na

Nazwa hosta: 82.143.160.185:21
Sorry ale naprawde nie kumam. A nie prościej to zamieszczać jak ja tego typu rzeczy na otwartych mailach na tlenie? :> :)
witam.nie chce byc zachlanny, ale czy do tych materialow na ftp dalo by sie dolozyc jeszcze plyty audio do kursu eskk wloski dla poczatkujacych??dzieki za ewentualna pomoc i z niecierpliwoscia czelam na odpowiedż i ewentualne materialy dzwiekowe.a tal poza marginesem...stronka super...wreszcie ktos pomyslal o biedniejszych ludziach spragnionych wiedzy :):) pzdr.
Niestety płyt nie mam do Eskk:(
Witam,

Udostępnione materiały są naprawdę imponujące. Niestety od wczoraj nie mogę od połaczyć się z ftp. Bardzo proszę o udostępnienie jeszcze zbiorów. Z góry dziękuję i serdecznie pozdrawiam!
Dawno mnie tu nie bylo:( w najblizszym czasie udostepnie materialy, jak jeszcze cos mi sie uzbiera:) Oczywiscie dam inf na forum!
Pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe

»

Inne