Poszukuje ksiazki - POMOZECIE?

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 46
poprzednia |
Ciao! Moja mama rozpoczela nauke jezyka wloskiego i chce jej zrobic niespodzianke i wreczyc jej egzemplarz ksiazki Pani Danieli Zawadzkiej. Tu na forum znalazlam juz link do jednej z jej ksiazek, ja potrzebuje natomiast ksiazki pt. "DIALOGI I CWICZENIA", z tego co wiem trudniej ja dostac, dlatego apeluje do ludzi dobrej woli!!! Jesli macie ta ksiazke na komputerze u siebie, przeslijcie mi ja prosze :)))

[email]

Dzieki,

Marysia
wyslalam
Tej ksiazki raczej nie znajdziej w formie elektronicznej, ale mozesz ja kupic:

http://www.allegro.pl/item255570050_jezyk_wloski_dla_polakow_daniela_zawadzka.html
Stokrotko, masz I czesc Zawadzkiej na komputerze?
szukalam ,cos mi nie wychodzi, nie moge znalezc
mam juz
Stokrotko a mogłabyś i mnie przesłać tą książkę "Dialogi i ćwiczenia"
Ups! Zapomniałam o mailu. Już podaję [email] Jesli nie sprawi Ci to kłopotu to bardzo proszę. Pozdrowienia
Do Stokrotkaverde :) niestety nie dostalam nic na maila, doszla inna ksiazka Zawadzkiej - Gramatyka, ale ja poszukuje "DIALOGI I CWICZENIA" :) Moglabys jeszcze raz sprobowac wyslac? Wielkie dzieki:)
juz ci wyslalam te ksiazke , mam jedynie na komputerze 2 czesc od lekcji 76.pozdrawiam.
i wysylam ci tez komentarz gramatczny i kucz rowniez czesc 2
jednak nie wyslalam ma duza objetosc.musisz poczekac, zaloze inne konto.
czekam :)
oj chyba to nie bedzie mozliwe plik ma 97,8 mb nie chce mi sie zalaczyc.podam ci mojego skepa moze pojdzie przez skype, sama nie wiem.sprobujemy.wysylam ci na meila kontakt.
mary_dabrowska - to moj skype
wlasnie was namierzylam ,nie mam tego wiec prosze bardzo kochana Achaniolke,by i mi wyslala [email]
stokrotka ja ci to wyślę
Jestes Inf.jedyny!zachecam dziecko do nauki i jego przyjaciol, moze cos z tego chleba bedzie w przyszlosci...
stokrotka chcesz te ksiazke?i klucz daj skype to wysle, niestety przez meila sie nie da za duza objetosc prawie 1 Gb.
asia-anilek22
achaniol już jej wysłałem
aha ok!
a czy ja tez moglabym prosic o te dwie czesci,moj mail [email] gory dziekuje
lub na skype login taki sam jak tu nick :)
tez bym bardzo bardzo prosila o te cwiczenia z kluczem jak by ktos mogl.. moze byc na skype: magdalenabartczak
Ktoś jeszcze chce te podreczniki?
A część z jedną kropką masz?
agutka1980 z 2 kropkami
Ja bym prosiła [email]
czaranik wysłałem Ci na skrzynkę
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 46
poprzednia |

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia