Brak wkładu własnego

Temat przeniesiony do archwium.
Będę wdzięczny za użyczenie zadania, temat: " Napisz o zwierzątku które posiadasz". Jeśli ktoś "podzieli się" takim zadaniem to będę nieopisanie wdzięczny, z góry dzięki za pomoc...
P.S.Najlepiej żeby było napisane najprostszym jezykiem jakim sie da bo z włoskiego orłem to ja nie jestem
makan, na tym forum z reguły nie odrabia się zadań za innych, ale mogę ci poradzić,żebyś poszperał w wyszukiwarce, to na pewno coś znajdziesz. Sam ostatnio poprawiałem jakiś tekst o psie
o jamniczku?
O bokserze. Tak mi przyszło teraz do głowy, że może te dwie osoboy są z jednej klasy, bo tak dziwnie się akurat złożyło że w przeciągu kiku dni są 2 podobne prośby w sprawie zadania. Mieliby jazdę jeśli by sie pojawili z takim samym zadaniem na lekcji. Oczywiście nikt by im nie uwierzył, że jedno nie przepisało prosto od drugiego ;-)
Obojętnie o jakim zwierzaku, wiec wątpię aby był to ktoś ode mnie:) ale kto wie, skoro nikt niema ochoty ani chęci, to lece szukać dalej... see ya
Brak wkładu własnego...to jak o kredyt się starasz raczej, nie?
Mankan1818 popatrz sobie tu :o jajniku, :D,sorki o jamniku. Oda. Il mio bassotto ha pelo corte,colore marrone/nero,castano scuro. Se chiama KUBA,lungo 85 cm pesa 6 chili,razza media. Ha buon caracttere,moto tranquillo/placido!/e prudente.Sempre sta atento versi altri animali. Il mio bassottino e un cane ben edicato.Lui e impazisce per gioccare con peluche di gomma che quando gli moricchia e mettono in suono. Il mio canee molto allegro e simpatico. Non passa giornoda qualquno me fa i complimenti per sua bellezza.mio bassottino eun cane fortunato come un principe..mangia,beve,gocca,corre,dorme e non suda...! Kuba ha un suo look molto curato da una bandana blu.Si prezenta elegante. :D Bardzo prosze o korekte,wciaz sie ucze pisac,Agatkaf to do ciebie jamnikowa milosniczko!
Agatko - jak prosilas tak pomagam:
>mio bassotto ha pelo cortO,colore marrone/nero,castano scuro. SI
>chiama KUBA,è lungo 85 cm E pesa 6 chili,E DI TAGLIA( poniewaz razza to rasa z ktorej pies sie wywodzi) media. Ha buon
>CARATTERE, E moLto tranquillo/placido!/e prudente.STA SEMPRE atTento versO GLI
>altri animali. Il mio bassottino e un cane ben edUcato.Lui e impazisce
>per gioccare con peluche di gomma che quando gli moricchia e mettono
>in suono.IMPAZZISCE PER GIOCATOLI DI GOMMA CHE QUANDO GLI MORDE EMETTONOUN SUONO. Il mio canee CANE è molto allegro e simpatico. Non passa giornoda NON Cè UN GIORNO CHE
>qualquno me fa MI Fà i complimenti per LA sua bellezza. mio bassottino e un cane
>fortunato come un principe..mangia,beve,gIoca,co
> rre,dorme
> e non suda...! Kuba ha un suo look molto curato. PORTA una bandana
>blu.Si preSenta IN MODO elegante.

powodzenia we wloskim rowniez dla mankan 1818
przepraszam - emmetono un suono
efettivamente copia /incolla non sono belli da vedere ma adesso testo e coretto
ach, dalej przepraszam , to do stokrotkaverde
dziekuje ci
Temat przeniesiony do archwium.