słownik mwdyczny

Temat przeniesiony do archwium.
Mam prośbę...czy ktoś ma może w Pdf-ie medyczny słownik pol-włoski???Czy mogłabym prosić o przesłanie na [email] Z góry wielkie dzięki!bo nigdzie nie potrafię go znależć..:-(((
Jeśli Ci go ktoś prześle, to czy mogłabyś go podać dalej?

Ja spotkałam się tylko z jedną pozycją medyczną polsko-włoską: Jolanta Bielińska; "Język włoski dla pielęgniarek" . Nie jest to jednak wielkie cudo.

Mój adres: Ewa.Maria.ja(małpka)gmail.com
No własnie dobrze powiedziane, że nie jest to nie wiadomo jaka książka, a myślałam, że to będzie ciś, bo naprawde trudno jest coś dostać dla pielęgniarek z włoskiego...:( Jak zawsze jesteśmy pokrzywdzone...ehhh... Jak też bym prosiła o przesłanie na [email] A czy posiadsz może tę książkę Bielińskiej w wersji elektronicznej??? Jeżeli tak to czy mogłabyś przesłac na ww adres?
Z góry dziękuję!
>A czy posiadsz może tę książkę Bielińskiej w wersji
>elektronicznej???

Nie. Mam ją w wersji "papierowej"
Rzeczywiscie ten j.włoski dla pielęgniarek niewiele wart...ale dla osób które chca przedzierac sie przez medyczno włoskie tematy polecam wydawnictwo włoskie Alama Edizioni..można jesden rozdział zobaczyc w Pdf...Jeśli coś otrzymam to jasne, że prześlę dalej!Pozdrawiam!
http://www.almaedizioni.it/ita/almacat/default.asp?COL=4&NOV=0
No tak, ksiązka nawet może być, tylko ja myślałam nad czymś włosko - polskim... no ale, lepszy rydz niż nic...;)
Jest jeszcze "L'italiano della medicina" wydawnictwa Guerra Edizioni. Choć, prawdę powiedziawszy, żadna z tych książek nie jest idealna. Więcej można znaleźć w internecie (wikipedia lub jakieś artykuły na dany temat).
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Solo italiano

»

Pomoc językowa