Gwiezdny Pył Po Włosku

Temat przeniesiony do archwium.
Cześć wszystkim:) Mam na imię Magda i niestety mój język włoski jest bardzo ubogi. W związku z tym mam do Was wielką prośbę. Znalazłam krótki filmik na youtubie, chciałabym znać wypowiedzi bohaterów (pisownia wypowiedzi). Filmik trwa zaledwie 25 sekund. Bardzo proszę o pomoc:) Z góry wszystkim serdecznie dziękuję.
Oto link:

P.S. Z filmiki wyłapałam takie słowa jak: guardare, della Stella, regina, presenza. Tyle udało mi się zrozumieć. Pozdrawiam :)
moj internet nie zna takiego linku.
Musisz skopiować link do przeglądarki, nie do googli. U mnie działa. A leżeli nie działa dalej to można wejść na youtube i wpisać "Maledizione della Stella" - 1 link, filmik: 25 sekund. :) Pisze tytuł: "Maledizione della Stella" i pod nim: "Lamia maledice l'Uggiosa Sal. [www.sybilla.cc]". Z góry dziękuje :))
ha, krotki, ale gadany.
- come fai a sapere.....chi sei?
- ti basta guardare
- non andro' in cerca di quella stella tenebrosa, regina (albo tenebrosa regina), ve lo giuro.
-cercala pure, sarai incapace di vedere la stella, toccarla, udirla e sentirne l'odore, non ne percepirai la presenza neanche se te la troverai davanti.
zobaczylam dubbing rosyjski i jednak tam bedzie :......stella, tenebrosa regina
Serdecznie dziękuje :)
A przepraszam, mogła być też napisać po rosyjsku? tzn. nie cyrylicą tylko...tak po polsku ;)
Temat przeniesiony do archwium.