stronki do nauki języka włoskiego po włosku

Temat przeniesiony do archwium.
Hej ,
mam takie pytanie . Znacie może jakieś fajne stronki gdzie można znaleźć ćwiczenia z gramatyki, na słownictwo itd ?
Kurcze ja kiedyś miałam taką stronkę, dodatkowo było tam pełno tekstów ale mi przepadła i nie mogę jej odnaleźć ponownie :(
moge ci przeslac cwiczenia do nauki.
oo super :)
Mozesz mi podac maila, wtedy ci wysle:))
Witam
Ja również bardzo proszę o przesłanie mi ćwiczeń do nauki włoskiego. Niedawno rozpoczęłam naukę, więc na pewno przydadzą mi się. Z góry dziękuję, mój [email]
wyslane:))
[email]
ja mogę polecić dwie strony - jedna to blog, prowadzony przez moich nauczycieli: parole-parole-blog.blogspot.com, ze słowniczkiem włosko-polskim, a druga to Noi parliamo italiano, pełna ćwiczeń i tekstów na każdym poziomie: parliamoitaliano.altervista.org, którą uwielbiam.
Umbryjko, a na jakim poziomie masz te ćwiczenia? Czy to jest pozion dla początkujących, czy dla średniozaawansowanych?
Na moj gust sa to cwiczenia dla takich co juz cos umieja, samaz nich nie korzystalam.
Mogę prosić te ćwiczenia . Z góry dziękuję [email]
Polecam http://italian.yabla.com/ jest to płatna strona ale można ją wypróbować. Wczoraj wykupiłem na jeden miesiąc i od razu polubiłem.
Cześć,
jeżeli istniałaby taka możliwość, to również proszę o przesłanie tych ćwiczeń. Będę bardzo wdzięczna :) Mój e-mail to: [email]
Pozdrawiam :)
Temat przeniesiony do archwium.