Hejka
To mój pierwszy post na forum mam do Was prośbę o tłumazenie poniższego tekstu. Będę bardzo wdzięczna, bo mój kolega Włoch jak można się domyślić ma poblemy, dlatego chce coś napisać dla otuchy ;-) Ja dopiero zaczynam naukę jezyka włoskiego, daleko mi to samodzielnego pisania, ale może dzięki Wam szybciej się nauczę. Pozdrawiam
"Pamiętasz jednego z pierwszych smsów, które Ci napisałam?? Chciałabym, żebyś wiedział, że zawsze możesz na mnie liczyć, możesz pisać o wszystkim jeśli tylko chcesz.
Nie jestem blisko Ciebie, ale na pewno jestem myślami z Tobą. Nie wiem jak mogę pomóc??? I Uśmiechnij się, przypomnij sobie piękne chwile, czerp energię z tego co sprawia Ci radość, przyjemność. Jedyne co mogę polecić to cieszyć się z każdej chwili w życiu, bo ona się nie powtórzy. Problemy zawsze są i będą, czasem małe, czasem duże, ale sztuką jest je próbować rozwiązać, zrobić wszystko , żeby im ponownie zapobiec i nie poddać się. Wierzę w to, że ten trudny czas minie i znów wyjdzie słońce. Pamiętaj, że jesteś wyjątkowy, dla mnie szczególnie. Buziaki"