opis siebie wielka prośba

Temat przeniesiony do archwium.
Witam,
Potrzebuje doslownie pare zdań żęby poprawnie przetłumaczyc na włoski.
Studiuje informatyke stosowaną.Od 3 lat wyjeżdżam do Holandii na wakacje żeby pracowac. Miedzy czasie staram sie zwiedzac ten świetny kraj. Mam młodszego brata, który ma na imię Paweł. Moje zainteresowania to nie tylko komputer, gry czy sport. Moim hobby jest motoryzacja i wszystko co z nią związane. Bardzo lubie śledzic poczynania Roberta Kubicy w świecie motoryzacji. Jestem jego wielkim fanem. W przyszłości chciałbym otworzyc własną firmę ściśle nawiązującą do mojego kierunku studiów.

Będe bardzo wdzieczny.

Prace domowe odrabiamy sami. Inni pomagają sprawdzając.
bardzo prosze oto tlumaczenie:

Sto studiando la facoltà di Informatica Applicata. Da tre anni trascorro le vancaze estive lavorando in Olanda. Nel frattempo, cerco di visitare questo fantastico paese. Ho un fratello più piccolo che si chiama Paolo. I miei interssi non è solo computer, giochi o sport. Il mio hobby è automobilismo e tutto quello che lo riguarda. Mi piace seguire l'attività agonistica di Robert Kubica nel mondo automobilistico. Sono il suo grande fan. In futuro, vorrei aprire una mia attività professionale strettamente legata al mio profilo di studio.
...ALLA facoltà
i miei interessi non SONO solo IL computer I giochi o LO sport
..il mio hobby è L'automobilismo
..sono UN suo grande fan
.. vorrei aprire una mia attività (nie trzeba pisac -professionale)

:-) lieto di esserti stato utile.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia