Opowiecie mi o programie TELL ME MORE?

Temat przeniesiony do archwium.
Wiem, że jest już wiele na temat tego programu na tym forum ale nie znalazłam nigdzie rzeczowych wypowiedzi o tym programie, tylko prośby o wzajemne przesyłanie go sobie. Chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej. Widzę, że ten program do nauki włoskiego jest tu bardzo chwalony. A być może go kupię ale chciałabym wiedzieć o nim wszystko :) Jest drogi ale może warto go kupić, widziałam w Empiku za 399 zł, 3 poziomy nauki. Czy naprawdę można się z tym programem nauczyć włoskiego? Nie interesuje mnie poziom w stylu "włoski w 30 dni", tylko bardzo dobre opanowanie języka. Z góry dziękuję za informacje.
Nie wiem, ale ja nigdy nie bylam do takich programow przekonana. Wedlug mnie lepiej kupic dobry podrecznik ( Katerinow), jakies tasmy lub telewizja i na pewno to da lepszy efekt.
Pozdrawiam
Podręcznik chcę kupić swoją drogą - Zawadzką i Kreisberg. Zawadzką trudno dostać więc kupię na początek "MOWIMY PO WLOSKU" Kreisberg. A co podręcznika polecanego przez Ciebie to chyba jest nie po polsku a ja jestem początkująca.
Mnie osobiscie nie bardzo sie ten program podoba, moze sie przydac do wspomagania nauki jezyka ale nie sadze zeby mozna sie bylo z niego nauczyc jezyka. Ale jesli chodzi o wloski to nie znam programu , ktory moglby posluzyc do samodzielnej nauki tak jak np First Steps in Inglish czy Espanol para ti , ktore sa wersja multimedialna kursow kasetowo -ksiazkowych. Moze kiedys sie cos pojawi. Moze juz lepiej byloby kupic nie specjalnie polecany kurs PONS z wersja supermemo "Wloski w 3 miesiace" kosztuje chyba cos okolo 119 zl lub jakis dobry podrecznik z kasetami i do wspomagania nauki slowek i zwrotow supermemo Rozmowki wloskie w 30 dni" kosztuja kolo 20 zl. Jak dla mnie 399 zl to cena wysoka za to co oferuje "TELL ME MORE"...gdybo kosztowal to max 50 zl to moze warto byloby go kupic do wspomagania nauki...ale nie od pocztku.
Popieram w 100% poprzedniczke. Mowimy po wlosku mozesz kupic. Troche ( jak dla mnie ) niepoukladany material, ale jeslibym miala wybierac miedzy "Tell..." a ta ksiazka to na pewno wygralaby ksiazka. Nie znam PONS'a, ale przeciez mozesz poogladac w ksiegarni i podjac decyzje.
Pozdrawiam

« 

Pomoc językowa

»

Studia językowe