Cerco un amico italiano

Temat przeniesiony do archwium.
Ciao!cerco un amico italiano.Purtroppo non parlo bene italiano ma capisco un po.Sono di Varsavia.
Ja jestem Wlochem i mowie troche po polsku. Jesli chcesz moj msn kontakt jest [email]
Ale, naipierw dokladnie okresle...jestem sklonny, aby sie wzajemnie zaprzyjaznic..ok? :)
Moje serce jest jeszcze ranne (przez polke) :)
Buziaki!
WITAM!
Co slychac?
Jak ty chcesz moglbysmy sie przyjaznic.
Ja tez jestem wlochem,mieszkam w MEDIOLANIE ale mam mieszkanie w SOPOCIE i wille kolo BYDGOSZCZY!
Ja bede do POLSKI od 10 do 29 SIERPNIA!
JAk ty wolisz moj adres jest [email]
CIAO @;-))))))))))))))))
PieroA i nietylko, przyjaźnie możliwe są zawsze, ale bardzo potrzebne zwłaszcza gdy rani serce! wiesz wtedy ze jest dłoń która cię wesprze, ucho któro wysłucha i serce któro zrozumie!
optymizmy życzę-a ragazzo italiano optymizmu nie brakuje
tanti baci
jestem wlochem, mieszkam w Warszawie, i chetnie zaprzyjaznie sie z toba.
Mozesz pisac do mnie na adres: [email]

Italiano a Varsavia
Ciao!Super !Nawet nie wiesz jak sie ciesze ze znalazl sie ktos taki jak Ty.Kocham Italie i wszystko co wloskie.Wlasnie dzisiaj Wlochy zostaly mistrzem swiata w pilce noznej a ja jestem na Sardynii na urlopie.Co tutaj sie dzieje !To niesamowite!Napisz cos o sobie ,co robisz w Warszawie itp.Pomozesz mi we wloskim?Bacci!
> Napisz cos o sobie ,co robisz w Warszawie itp.Pomozesz mi we wloskim?Bacci!

Jola, dawalem cie moj adres emailowy. Napisz tam, a odpowiem. ok?

Italiano a Varsavia
Ciao sono un ragazzo italiano di 34 anni. Saro' a Cracovia tra il 2 e il 6 dicembre. Vorrei conoscerti per fare amicizia e magari incontrarti a Cracovia. Ciao
ciao Jole,
ricordo che avevi già cercato qualcuno un po' di tempo fa
http://www.wloski.ang.pl/amicizie_a_varsavia_13267.html

sei riuscita a fare delle conoscenze interessanti?
ciao jole se ti va di fare due chiacchiere la mia mail è [email]
Ciao buona giornata..
Ciao Jole sono Jampi e sono Napoletano (italy) sarei felice di conoscere te scrivimi in inglese o francese o polacco all'e mail: [email] or Search me on skype : giodechiara or on msn. bye bye Janpi SEE SOON :-))))))
Temat przeniesiony do archwium.