una curiosita'

Temat przeniesiony do archwium.
31-37 z 37
| następna
Admin, jak gdzies czytalam nie zna wloskiego, a wiec mi dispiace, kochanaSette! :) :) :) :)
Admin ma do pomocy ladna wspolpracownice co zna wloski i kontroluje nasz sektor..ku wyjasnieniu
nie musisz czuc przykrosci gosia BG ..jestem dosc dlugo na tym forum by znac jego sekrety..daleko ci do mnie..przykro mi..wiesz mialam dzis super dzien... przyjaciele ...mnostwo przyjaciol obdarowali mnie rozami ..chyba z 60 ...przytargalam do domuspora czesc.. w restauracji chodzilam miedzy stolikami i rozdawalam po jednej rozy dla pani czy dziewczynki...by czuly przyjemnosc z obdarowania piekna roza..tak jak ja...
masz urodziny, Sette?
Chyba szescdziesiate ;) Co mnie obchodza jakies roze, Sette? Ostatnio dostalam osiem tulipanow, zoltych, i jeszcze sie trzymaja po dwoch tygodniach, ale co to ma wspolnego? Chyba zboczylas z tematu. Jesli cos Ci przeszkadza na forum, albo nie zgadzasz sie z jakims watkiem, to do admina zglosic i po sprawie. "Mi dispiace" bylo oczywiscie w przenosni. Pozdro!
..no wlasnie.....mialam imieniny 22 lutego..i jakos bąknelo mi sie ...bo wieczor byl wesoly...i ten biedny pakistanczyk co roznosi roze po restauracjach zostal wykupiony i odmaszerowal ..na swoja kolacje..Przyznam sie ze nie moglam tych roz uniesc..znaczyly szlak moich krokow..sympatyczny gest ze strony przyjaciol..wiadomo ,ze w weekend latwiej swiętowac..:D
..przynajmniej wytanczylam sie ,spalilo sie troche kalorii :D
Temat przeniesiony do archwium.
31-37 z 37
| następna

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Egzaminy