chi va in virgin active a milano (palestra)

Temat przeniesiony do archwium.
czesc, jestem ciekawa czy ktos chodzi do klubu fitness "virgin active" w mediolanie?
nessuno? già pensavo di chiacchierare un pò mentre si faceva un pò di pesi (in polacco ovvio, perchè chiacchierare si può lo stesso)
CIAO
ja wlasnie szukam jakiegos klubu z basenem.. do ktorego chodzisz? bicocca czy corsico? ja bym sie zapisala do tego bicocca, bo mieszkam bardzo blisko. Polecasz ten klub? fajne zajecia? basen? ceny? duzo osob?
pozdrawiam,
Monika
czesc, wlasnie wrocilam z VA, poszlam obejrzec klub, i bardzo mi sie podoba. Napisz do mnie [email]
pozdr
ciao,nie wiem jak w Milano ale a Bologna virgin jest do d,,,,kosztuje ciut za duzo nie wracaja jesli jest sie chorym i sie nie uczeszcza,moi koledzy chodzili ale po miesiacu juz byli niezadowoleni,ja chodzac czesto na basen i na silownie na rok nie place nawet polowy z tego co placa moi znajomi;w Bologni robia kontrakty roczne+wizyta lek.+inne rzeczy i wg.mnie kosztuje bardzo duzo chociaz ze maja warunki ok. u mnie na silowni 6,msc.kosztuje 175 euro w Virgin 1 msc,-90euro,i moja odbijam jako spesa medica;
milego pocenia sie
czesc,
w/g mnie to rzecz gustu, ja jestem b.zadowolona, uczeszczam do tego w corsico, i jest super. nie mam porownania co do cen bo nigdzie indziej nie chodzilam, ale sadze, ze jakosc odpowiada cenie, tak mowia tez moi znajomi, ktorzy znaja i uczeszczali inne kluby, pa
czesc, mi sie ten klub bardzo podoba i jutro sie zapisuje. Jest oczywiscie drozszy niz np Milanosport, ale tez duzo ladniejszy itp.

Dzieki ze mi go polecilas! tak przypadkiem przeczytalam..

wiem ze jest jakis system polecania osob, ale nie wiem do konca jak to dziala, jesli chcesz to mozemy z tego skorzystac, napisz na mojego emaila
pozdr
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia