prawie robi różnicę.

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 37
poprzednia |
prawie,trik mi powiedział,że jesteś katolikiem więc już cię nie będę męczyła.po prostu się pomyliłam i przepraszam cię bardzo za wszystkie przykrości,które nieświadomie ci wyrządziłam.szukałam henryka-italofila-no i będąc na tym forum wydawało mi się,że to l.m. jest nickiem henia:po przyjrzeniu się sprawie stwierdziłam,że to raczej niemożliwe,bo l.m.mi wygląda na rodowitego włocha/włoszkę-a henio to tylko rozdysutowany italofilus pospolitus.no to uwzięłam się na ciebie nieszczęśniku-też mi wyglądasz na maniaka wszystkiego,co włoskie i uwielbiasz rozprawiać o religii(kropka w kropkę heniutek).z tym,że heniutek to zaciekły antykatolikus.no i koniec mojego dociekania.pogubiłam się w tym troszkę ale to znak,że nadszedł rozstania czas.jest to jeden z moich statnich postów.było mi miło spędzić te kilka dni w waszym towarzystwie.wszystkie moje pomyłki z chęcią składam na karb nieustabilizowanej temperatury.
posluchaj Luccioletta taki prywatny temat to mozesz zalozyc TYLKO w Cafe Italia..Administrator ci to raczej przerzuci tam ,o ile nie wykasuje..bo to jest forum jezykowe a nie prywatny blog,gdzie sobie dowoli piszemy co chcemy i o kim nam sie uwidzi..
mogłaś mi wcześniej o tym powiedzieć.ja w ogóle niezbyt orientuję sie w tutejszych zwyczajach..no ale nie denerwuj się wszakże,bo już się stąd wyprowadzam.było mi bardzo miło.p.s.:administrator nigdzie mnie nie przerzuci,bo mnie bardzo lubi.prawda Wielki Administratorze? :-). to mówił Jarząbek..
ani mnie nie wykasuje...
wyprowadzasz sie? w jakim sensie?... ze swiata VIRTU?
a może z nami zostaniesz jeszcze troszkę?...wkońcu dopiero Cie poznałysmy:)
lucioletta, lm rzeczywiście jest Włochem i z całą pewnością nie ma na imię Henryk. Miłego wieczoru wszystkim.
A jak ma na imię?
ueee luccioletta ahh carissima !!!!
zapomnialasz dodac

AMEN
a to już jego tajemnica
a ty mądralo też potrzebujesz lekcji polskiego

zaponiałaś, a nie zapomniałasz...tyle lat w Polsce i wciąć tak banalne błędy popełniasz? wstyd
buhahahaha...
No jakże to? Skoro używasz sformułowania "z całą pewnością", to chyba należy rozumieć, iż pewność tę masz, po zapoznaniu się z jakimiś informacjami a skoro tak, to nie jest już tylko "jego tajemnica".
musiałam się zalogować na chwilę,bo nie mogę zdzierżyć.Ellson ,bardzo Cię proszę:nigdy nie daj się sprowokować temu(.....). co,prawie?książkę piszesz?inspiracji szukaj gdzie indziej.nie wyciągaj informacji,do których nie jesteś upoważniony...a lubisz tak pociągnąć kogoś za język,co?
zaponiałaś to moze lepiej

zapomniałaś

tez jestes strasznie madrala niezle ci wychodzi nawet byc sapientina porco can
sette

cambiati il nick
in

sette di cazzo
ma perche sei incazzato? di cosa?..ho fatto ridere per complimenti di buon umorismo agatkaf...lei mi sepmre piaciuta...
..sempre...
se piace a te.. a me no... e' una di quelle che pensa di saper tutto
e comunque io lo dico sempre scherzando son fatto cosi :D burloncello heheheh 33 anni per niente ahahah
eh eh e comunque dicendo per scherzo sei prorpio un pirla... :))
Tak, tak, loguj się, jeżeli zachodzi taka konieczność. Zdrowie najważniejsze.
allora come va??? vi siete chiariti....eh eh
Scherzi? Sono una persona semplice io. Non so capace di navigare sugli altri stati di coscienza.:)))
dai dai su su hai fatto un giro in discoteca....un bicchere di troppo... e ora hai una ex di troppo...te lo avevo detto...
Ma veramente non mi sembra. Tutte le mie "di scorta" sono ben evidenziate e cataloghate. Come potrei fare una inprudenza del genere?
esatto....lo sempre detto...sei preciso..sempre preparato...impossibile che tu possa fare errori..
Si, si.Non e' assolutamente possibile.
buon giorno trik,come stai?ho una preghiera per te:se tu puoi difenda me di questo prawie.penso che lei me offenda senza pausa.io non so scrivere bene in lingua italiana .veramente voglio abbandonare questo forum:devo prepararmi per mio ritorno in lavore,oggi devo fare il bucato,fare pulizie...veramente mi piace molto parlare con voi ma devo.si,non voglio ma devo.non ho tempo libero
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 37
poprzednia |

« 

Solo italiano

»

Solo italiano