No nie moge, ona juz nawet wlasnych slow nie rozumie! Jezu, to jest najglupszy komentarz, jaki tu czytalam do tej pory, przebilas wszystkich!
I jeszcze smie wytykac czyjes braki w logicznym interpretowaniu! Nie bede tu wklejala ostatniego tematu, w ktorym sie zblaznilas, wystarczy, ze niektorzy pamietaja, a i w przeciwienstwie do Ciebie nie jestem taka zlosliwa menda, zeby mi zalezalo, aby cale forum dowiedzialo sie o tym czy o tamtym, po prostu mam wiecej kultury od Ciebie, pewnie dlatego, ze ze wsi nie pochodze... W Polsce tez istnieje miescina Rzym, wiec masz racje, moze zle zrozumialam... tam sie kisisz spedzajac prawie caly bozy dzien za biurkiem? Alez to musi byc frustrujace miec taka monotonna prace! Gratuluje pomyslu na zycie! Szkoda, ze taka blyskotliwosc za jaka sie uwazasz stac tylko na tyle...
Moj komentarz byl jak najbardziej merytoryczny, zaangazowany i przede wszystkim plynal z glebi mojego przedobrego serca- chcialam biedakowi pomoc, widzac, ze tyle sie naprosil. Niestety na moja obecnosc sobie nie zasluzyl, ale jako, ze chlopak nie ma duzych wymagan, od razu na mysl mi przyszlas Ty...
Ile Ty masz lat, dziecko? Bo taka ciagla zmiennosc zdan i rzucanie slow na wiatr nie sa charakterystyczne dla dojrzalej osoby... no ale po zaproszeniu na piwo, i pozniejszej zmianie zachowania juz mnie nic nie powinno dziwic.
Bardzo mnie ciesza ( ale przede wszystkim zawstydzaja ) te niepochlebne zdania o Poleczkach wypowiadane przez Wlochow, bo to dowodzi, ze w wielu kwestiach mam racje, a Twoje zachowanie jeszcze pogarsza i tak nedzna juz opinie...