Witam, może ktoś zdawał kiedyś na italianistykę na umk i wie, jak wyglądają ustne? Zakres zagadnieniowy udostępniono dosłownie z tydzień temu (jestem z wawy, a panie w sekretariacie nie ułatwiają życia, to samo ze stronka w necie), więc troszkę się boję, że będą bardzo szczegółowo pytać. Ale wierzę, że będzie ok. POMÓŻCIE - może troszkę przestanę się bać ;)
ja też zdaje na UMK , przeszłam angola, ale fuksem, co do wymagań.. to wszystkich nie zrobiłam, ale zdaje we wtorek, więc mam jescze dzien zeby sie pouczyc, powodzenia zycze;), jak cos to moj mejl to- [email] atak w ogole to na ustnych podobno losuje sie 2 pytania, a wiedza nie musi byc az tak szczegolowa, trzeba po prostu mniej wiecej wszystko kojarzyć. jescze raz powodzenia;)
[konto usunięte]
09 lip 2004
yhmm.. wie ktoś może jak to jest z odwołaniami?? jestem 7 pod kreską.. zastanawiam się czy mam jakieś szanse.... ii.. co w takim odwołaniu się pisze?? pisał już ktoś kiedyś\'? ymhmm,w każdym razie będę wdzięczna za pomoc.
[konto usunięte]
15 lip 2004
hej :) ja jestem 1 pod kreską ale beka zabrakło mi 0,2 pkt. można sie w dupe ugryźć normalnie :)
też się zastanawiam jak to pisać!
[konto usunięte]
30 lip 2004
Ehhhh... Dawno tu nie zaglądałam... I szkoda, że nie pomogłam Wam z tymi odwołaniami. Mam nadzieję, że koniec końców się dostałyście (nawet z odwołania). Mnie się udało. Byłam bodajże 19. Do dziś nie wiem jakim cudem, zważywszy na te zagadnienia, o których pisałam wcześniej. Koniecznie dajcie znać, czy udało Wam się dostać!!! Jeśli tak, to pewnie będziemy razem studiować, hehe!
[konto usunięte]
05 sie 2004
to bedziemy razem studiowac ;) bylem 2o na liscie.. pozdrawiam
[konto usunięte]
15 wrz 2004
no to do zobaczenia !w toronto w colegiusie !!!pozdro pomona
[konto usunięte]
15 wrz 2004
[konto usunięte]
01 lis 2004
egzamin składa się z dwóch części pisemny język obcy do wyboru: angielski, francuski, włoski bądź łacina
II cz. wiedza o kulturze:
historia, geografia, literatura
20 punktów+ 14 książek do poznania ;)
mało tego nie jest, ale da się przejść