Florencja mieszkanie

Temat przeniesiony do archwium.
Czy nie orientuje się ktos w cenach mieszkan we Florencji?? Konkretniej to interesowalaby mnie wiadomosc gdzie mozna wynajac cos jak najtaniej.
najlepiej szukac czegos na miejscu, lub nawiazac kontakt z agencja mieszkaniowa, podac wymagania i oni cos znajda dla Ciebie. generalnie ceny w centrum wahaja sie od 250 do 350 za miesiac za pokoj dzielony z kims innym, kawalerka to bagatela 700 €, tyle samo moze kosztowac Cie dwupokojowe, w ktorym moga spac nawet 4 osoby, a koszty dziela sie naturalnie..

pozdrawiam
ok powiedzmy ze te ceny podane przez .ni nie sa najtansze, choc oczywiscie zdarzaja sie i takie..
Posto letto - miejsce w pokoju dwuosobowym - znajdziesz we Florencji od 200/250 euro.
Pokoj (caly dla Ciebie) - od 300/350 euro
Kawalerka - od 500/600 euro
Bilocale - czyli najczesciej pokoj z oddzielna kuchnia - od 600/700 euro
Florencja to nie Rzym. Pytajac gdzie mozna najtaniej wynajac we Florencji, to tak jakbys pytala gdzie mozna najtaniej wynajac na ursynowie:)) Miasto jest niewielkie i ceny wszedzie sa bardzo z blizone i raczej juz nie zalezy to od dzielnic. Pozdr.
Cześć Niunia! czy znalazłaś już może mieszkanie we Florencji? Jeśli tak to powiedz jak szukałaś i gdzie ewentualnie szukać tych najtańszych. Z góry dzięki za informacje:)
Witam

Wybieram sie 26 czerwca do florencji na miesiac na kurs jezykowy, mialam nadzieje ze poznam kogos kto rowniez sie4 tam wybiera. Odezwijcie sie. pozdrawiam
ciao,
non sono molto bravo a scrivere in polacco, spero di farmi capire in italiano.
Essendo fiorentino mi sento in obbligo di potervi aiutare per quanto mi è possibile.
Qui sotto scriverò la pagina esatta delle offerte di camere a Firenze.

http://www.lapulce.it/risultato_rubrica_Immobili.php?codice=770

Se poi qualcuno avesse bisogno di informazioni su qualche zona,via,piazza, vicinanza dal luogo di studio non fatevi problemi a chiedere.

Sperando di essere stato in qualche modo utile,
saluto tutti i polacchi!
Io invece non scrivo bene in italiano…
Ma se davvero vuoi, puoi aiutarmi in una cosa-cerco l’informazioni come posso ottenere la borsa di studio? Cosa dovrei avere(quali documenti), e dove devo andare per ottenerli. Sarei molto contenta se mi aiuteresti, perche fra un po' parto a Firenze e prima di questo vorrei avere tutto gia fatto (questo e il mio e-mail: [email]
Saluti
ciao a tutti!
wlasnie koncze erasmusa w cudownej Florencji :))
wiem jak ciezko jest na poczatku wiec jesli macie jakies pytania to chetnie pomoge :)
a mieszkanie we Florencji za przystepna cene tez mozna miec ba :)
Mogłabyś się do mnie na gg odezwać? 9989820 mam kilka pytań :)
służę pomocą :)

4699565
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa