aga, czy mozesz napisac cos wiecej o kierunku , ktory chcesz studiowac i procedurze ubiegania sie o te studia? pytam, bo kielkuje mi tez pomysl studiow w romie............
pozdrawiam serdecznie:)
[konto usunięte]
07 sie 2005
studia obejmuja jezyk i literature wloski i dwa inne ja wybralam polski i ang. nie ma egz. wstepnych.co najwazniejsze to zajecia z tlumaczenia w tych jezykach .w tym roku aby dostac sie na sapienze nie ma egz. z j.wlos. dla obcokrajowcow z uni.
[konto usunięte]
10 sie 2005
ja chce studiowac prawo.
czy ktos jeszce bedzie prawo studiował???
[konto usunięte]
11 sie 2005
adam, ja studiowalam prawo, jako erasmus, w pisie....
[konto usunięte]
11 wrz 2005
Czesc, Aga jestes juz Rzymie, masz juz zalatwione studia? Jesli mozesz napisz jakis swoj adres mail lub gg itp, mieszkam obecnie w Rzymie fajnie by bylo sie skontaktowac daj znac. pzdr
[konto usunięte]
15 wrz 2005
czesc AGA!! Ja wybralam ten sam kierunek-mediazione linguistica:-) i mam zamiar wyjechac do rzymu,podaje Ci moj adres mail,moze razem bedzie nam razniej: [email]
bianca neve
16 wrz 2005
hej,ja zdaje w tym roku dopiero maturke, ale mam takie wielkie marzenie zeby wyjechac do Rzymu na studia.czy jest wsród was ktos kto moglby mnie oswiecic na temat co mam zrobic w polsce(sprawy formalne) gdzie najłatwiej sie dostać(oczywiscie na państwowe).może ktos z was juz tam studiuje?bardzo prosze o pomoc
[email]
[gg]
[konto usunięte]
23 wrz 2005
w nastepnym tygodniu ide zaniesc ostatnie dokumenty, a ty co studiujesz ? moje [gg]
kiedy bedziesz w rzymie ? wyslalam ci e mail odezwij sie
[konto usunięte]
23 wrz 2005
Czy ktoś zna jakąś dobrą szkołę dla obcokrajowców w Rzymie - nie wiem jakl można coś takiego znależć? Dzięki
[konto usunięte]
23 wrz 2005
O ja też jestem zainteresowana, może ktoś sie jeszcze odezwie....Dla mnie to bardzo ważna i pilna wiadomość.
[konto usunięte]
25 wrz 2005
polecam szkołę Arco di Druso na Via Tunisi, blisko Muzeów Watykanskich
[konto usunięte]
02 paź 2005
prosze przetlumaczenie na wloski......
bardzo mi na tobie zalezy ale jesli spotykasz sie dalej z ..... to ja rozumiem! . I mam nadzieje ze sie wam ulozy.
[konto usunięte]
13 maj 2006
czesc Aga, ja tez zamirzam wyjechac na studia do Włoch na la spienze , chciałabym sie z toba skontaktowac , wysłałam ci wiadomosc na gg!! mam nadzieje ze mi odpiszesz ....
[konto usunięte]
13 maj 2006
Hej,ja też zamierzam studiować na rzymskiej "La Sapienzy"(od pażdziernika do lutego,jadę ze stypendium Erasmusa),
jeśli ktoś chce możemy pomailować(bo,ostatnio nie bywam często na gg)
[email]
[konto usunięte]
16 maj 2006
chcialbym studiowac jakis kierunek artystyczny, jednak dopiero teraz zaczynbam nauke wloskiego prywatnie. mieszkam od 3 lat w anglii i znam jedynie ten jezyk.
nie bardzo wiem jak to zrobic aby tam sie ulokowac i studiowac - prosze o pomoc jakas dzieki
[konto usunięte]
16 maj 2006
chcialbym zaczac studia o kierunku artystycznym - to mialem w polsce - historie sztuki, malarstwo, grafika komp, studia lingwistyczne moze... mieszkam od 3 lat w Anglii i znam jedynie ten jezyk ....zakochalem sie we wloszech ale nie wiem jak tam sie znalezc i jak na studia sie dostac do rzymu - jesli mozesz to prosze o pomoc. moje gg to 6912222 a adres to [email]