Trieste-Erasmus

Temat przeniesiony do archwium.
Witam! Wszystko wskazuje na to, że dane mi będzie spędzić najbliższy rok akademicki studiując na uniwersytecie w Trieście. Czy ktoś tam studiował/studiuje? Byłbym zobowiązany za wszelkie podpowiedzi dotyczące problemów, z którymi borykają się Erasmusowcy (jak najtaniej dojechać?, gdzie szukać mieszkania/pokoju?, gdzie jest najtańszy supermarket? :-) itp.). Z góry dziękuję za informacje
Pzdr
Ciao Ja tez jade na studia do Triestu. Jak narazie jestem zalamana, bo wszelkie przejazdy sa przez Wenecje i potem juz na polnoc i nikt nie zajezdza do Triestu, a samolot odpada przez wzglad na ilosc bagazy jaka musze zabrac tam na pol roku. Moze jakos wspolnymi silami damy rade cos znalezc? Mimo ze wyslalam aplikacje na erasmusa w terminie, nic mi z uczelni w Triescie nie odpisano, moze mnie tam w ogole nie chca...:) Nie odpowiedziano mi tez czy dostalam akademik, mimo ze w polowie sierpnia miejsca mialy byc juz rozdzielone. Prosze daj znac na maila [email] czy Tobie cos z Triestu juz przyslali, mam nadz ze sobie nawzajem wkrotce pomozemy, ciesze sie ktos ma taki problem jak ja, jest mi duzo razniej
nie przejmujcie sie tym, ze nikt wam nie odpowiada na maile, Wasze prosby czy podania, to sa Wlochy, wlasnie wrocilam ze stypendium, nie z Triestu:)),ale tez z pn Wloch
Właśnie wysłałem Ci maila. A presto!
Hej kamela15! Czyżby nie dotarł do Ciebie mój mail??? Fammi sapere
chej ja mam jechac do triestu z erazmusa moglbys podac mi gg bo mam pare pytan?dzieki
hej ja mam jechac do triestu z erazmusa moglbys podac mi gg bo mam pare pytan?dzieki
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

Zostaw uwagę