Kto jest na UŚiu na fil.Włoskiej?

Temat przeniesiony do archwium.
Cześć Wszytskim.Chciałam pogadać z osobami które na pewno będa chodzic na UŚ na filologie włoska.Chetnie nawiaze kontakt przez gg: mój nr to 1995829 . A może jest ktoś z Tychów kto sie tam dostał ?? PIszcie prosze bo mam pare pytań a w kilka osób to zawsz razniej :) DO ZOBACZENIA 3 PAŹDZIERNIKA :P !!!
ja co prawda nie zaczynam, ale chętnie odpowiem na ewentualne pytania :) saluti!
hej :) a więc tak :] czy wiesz może jak bedzie wygladał pierwszy dzień ? tzn bo na decyzji o przyjeciu pisza ze 3go zaczynaja sie zajeci ? a co z pierwszakami ? oni tez maja zajecia czy jakieś rozpoczecie,zapoznanie,czy dostana jakies info o planie zajeć itp? Drugie pytanie to o co chodzi z zapisywaniem przez internet na w-f ?,bo o czyms takim słyszałam..Jeśli chodzi o jezyk włoski i drugi jezyk to czy jest podział na jakies grupy czy wszyscy zaczynaja od poczatku?To narazie chyba wszystko :) dzieki z góry CIAO !
PS.Dalej prosze o kontakt tych,ktorych zaczynaja :)
aha Fata :) jeszcze mam pytanko co z ksiazkami??Jakie są i jaki jest do nich dostęp w Bilblitece ! No to chyba wszystko :P jak coś mi sie nasunie to napisze:)
W zeszłym roku pierwszego dnia było tylko rozdanie indeksów i legitymacji, szkolenie biblioteczne i BHP. A przez pierwszy tydzień prawie nie było zajęć :) Co do grup, to jest tylko jedna, bo z założenia wszyscy mają mieć równy poziom, zajęcia oczywiście w języku wloskim. Ze wzgledu na koszty pracujemy głównie na kserach, co ma swoje plusy i minusy. Rejestracja na wf odbywa się przez internet i obowiązuje zasada kto pierwszy ten lepszy, bo można wybierać spośród różnych dyscyplin (siatka, kosz, basen, karate, judo, aerobik, tenis stolowy, etc.). Jeszcze was przeszkolą w tej dziedzinie ;) A plan zajęć powinien być niedługo opublikowany na stronie instystutu filologii romańskiej.
jeszcze biblioteka: raczej niezbyt dobrze wyposażona, niestety :/
hej to jeszcze raz ja !! Prosze o kontakt osoby ktore bede studiowac w Sosnowcu na fil. włoskiej !! podaje moj nr komorki 6[tel]. Ciao e saluti :*****
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Szkoły językowe

»

CafeItalia