STYPENDIUM

Temat przeniesiony do archwium.
Czesc wszystkim, złożyłam wszystkie potrzebne dokumenty aby otrzymac stypendium unijne we Włoszech, boje sie jednak że nie uda mi sie go zdobyc gdyz jest wiele osób,ktore sie o nie starają, czy ktos z was starał sie może o podobne stypendium? Jakie sa szanse na jego otrzymanie ?
ja staralam sie o stypendium na uniwerstyecie we wloszech, na ktorym studiuje....nie jest trudno je dostac...juz 2 rok mi przyznaja....
czesc 2005! moglbys mi wytlumaczyc co musze dokladnie zrobic jakie dokummenty posiadac aby ubiegac sie o stypendium??mieszkam w milano, chce zaczac studia ale boje sie ze nie pogodze nauke z praca w sumie un piccolo stipendino sie przyda...;)pozdrawiam oto moj numer [gg]
no wlasnie.. dziewczyny bardzo prosze o jakies informacje o stypendiach! jakie dokumenty musialyscie zlozyc????? w sumie to kazdy mowi co innego.. pogubilam sie w tym wszystkim :| ja wybieram sie na studia do Cosenzy na Calabrie. moze jest ktos kto tez tam idzie?
tutaj znajdziecie informacje.

http://www.wloski.ang.pl/Studia_w_Italii_2336.html
Mam pytanko: co masz na mysli mowiac stypendium unijne? Ja o tym nie slyszalam, a szukam mozliwosci otrzymania stypendium od dawna. Mowi sie glownie o stypendium socjalnym, na ktore nie mam za bardzo szans...Jakie warunki trzeba spelnic, by je otrzymac? Zalezy od dochodu rodziny? Mozna je sobie zalatwic jeszcze przed wyjazdem na studia do WLoch, czy dopiero w czasie studiow?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa