studia w Sienie

Temat przeniesiony do archwium.
Czesc:)))Mam wielka prosbe..chce zaczac studia w Sienie na Uniwerku dla obcokrajowców "jezyk włoski" 3 latka,niestety nadal mimo wszelkich staran i licznych telefonow do instytutu Kultury Włoskiej w Wawie oraz wizyt na stronce Uniwerku wiem niewiele..prosze o kontakt z kimś kto,albo ma jakies konkretne informacje na ten temat albo studiuje w Sienie..zeby jakos mi pomogł....bede naprawde zobowiazana,pozdrawiam
Czesc! Pozwól, że dołączę się do tej proźby - byłabym wdzięczna za wszelkie informacje, gdyż zupełnie nie wiem jak zabrać się za załatwianie formalności a czasu już niewiele...
Hej, duzo czasu uplynelo od waszych wpisow.... Ja tymczasem wpadlam na pomysl studiowania w Sienie w to lato dopiero, w czasie pobytu w Toskanii. Cgcialam sie was zapytac, czy udala wam sie wszystko na czas zalatwic, zebrac informacje itp. Musze powiedziec, ze wszystko, co wazne i potrzebne, znajduje sie na stronie uniwerku www.unistrasi.it. Tlumacza tam wszystko, krok po kroku, terminy itp... Jesli chodzi o procedury legalizacyjne swiadectwa, to wiele na ten temat jest na forum. Termin skladania wnioskow na I rok mija 30 wrzesnia. Jezeli szczesliwie uda wam sie znalezc na tych studiach, prosze o kontakt. Mysle o przeniesieniu sie tam po roku studiow tu, na UW, o ile to w ogole bedzie mozliwe. [email]

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Studia językowe