co wybrac? hiszpanski czy wloski?? pomozcie!

Temat przeniesiony do archwium.
61-84 z 84
| następna
tepej czyli twojego alter ego inf? :D prawda boli.a moze tepy to okreslenie ktore czesto slyszales przy tablicy ?
o Dio...ale msciwi ludzie tu sa...zazdrosni, nie szkoda Wam czasu na takie gierki slowne? i tak nikt z Was nie udowodni swoich racji, co Wy chcecie przez ta rozmowe osiagnac? probujecie wywrzec na inf presje zeby sie przyznal do zyciowych porazek? zeby Wam ulzylo? heh...nigdy bym nie podejrzewala ludzi z tego forum o taka zlosliwosc i podnoszenie wlasnej wartosci czyims kosztem :/
no ale o co tu być zazdrosnym inf to jest jakiś tam wirtualny uzytkownik moze byc 15 chlopcem albo 40 letnia kobitka zazdroszczenie mu byloby absurdem a tak na marginesie z tego fourm korzystaja osoby ktore w zyciu osiagnely naprawde wiele i nie musza sie dowartosciowywac ciaglym wysiadywaniem na forum i "chwaleniem " sie swoim IQ czy papierkami to jest dopiero zenada i swiadczy o tym ze jest sie uzaleznionym od netu,samotnym i tak naprawde bardzo niezrealizowanym w zyciu .A zreszta kogo to obchodzi..to tylko net :)
no to nawet jesli takim jest to czemu Ci to tak przeszkadza? bo ja tego nie rozumiem, dlaczego tak starasz sie zranic druga osobe?obrazic? przeciez probujesz udowodnic wsyztskim ze on wcale nie jest taki na jakiego wyglada na forum, czy jak o sobie pisze. Po co? jaki masz w tym cel? czysta zazdrosc albo zlosliwosc ktora jesli jest skuteczna daje Ci satysfakcje. Jedno albo drugie, a moze to i to na raz? wspolczuje w kazdym razie ja Tobie tak jak Ty jemu :]

ps: zazdrosc wobec osob wirtualnych mnie sie np zdarza, ale jest to przynajmniej ZDROWA zazdrosc, na pewno nie probuje nikogo upokarzac dlatego ze podoba mi sie jego poczucie humoru albo imponuje mi wiedza. To tak dla udowodnienia ze istnieje taka zazdrosc.
DO GOSC-podobaja mi sie twoje wypowiedzi-oceniasz zawsze sytuacje subiektywnie
najlepiej uczyc sie obydwu-zaczac od wloskiego bo jest mimo wszystko latwiejszy,potem hiszpanski a na koniec zostaw sobie francuski-nigdy za duzo-jedno nie wyklucza drugiego-po co rozciagac tak ten temat-w dzisiejszych czasach znac jezyki to dobra i przydatna rzecz...........
ale nie rozumiesz ktos cos na pisal a ja to na chlodno komentuje (a wnioski buduje na tym co czytam traktujac kazda wypowiedz z przymrozeniem oka) no np. ktos opisuje swoje dokonania na polu naukowym i szczyci sie IQ ok ale ja znam osoby naprawde wybitnie inteligetne (2) i wiem ze one swoim intelektem i wyksztalceniem nigdy sie nie szczyca bo i po co-wynika to z poczucia wlasnej wartosci i skromnosci.Dlatego widze wielki rozdzwiek pomiedzy tym co ta osoba kimkolwiek jest o sobie pisze a tonem,stylistyka i brakiem logiki jej wypowiedzi (inf szaleje tez na forum ang) i to na sucho komentuje bez emocjonalnego angazowania sie(byc moze jest wybitny ja tego nie podwazam i nie interesuje mnie to)jezeli inf jest dla ciebie idolem bogiem czy czyms tam to wybacz obraze uczuc (religijnych) ale czasami trudno nie krzyknac krol jest nagi.nie angazuj sie w takim stopniu w net jakby byl rzeczywisty.
Inf nie chciałam Cię urazić jak tak odebrałeś to co pisałam to Cię przepraszam, po prostu jesteś wyjątkowy i wydajesz się być naprawde wirtualny. Mówisz o tym wszystkim co dla nas szaraczków wydaje sie nieosiągalne a jednak jak widac mozliwe, dlatego taka moja reakcja. Jeszcze raz Cię bardzo przepraszam nie mialam zlych intencji...
moze zle sie wyrazilalam,od kiedy mowie tylko po wlosku zapomnaialam polski :-(
chcialam powiedziec ze potwierdzasz teorie i ja sie z toba zgadzam ze nie stajesz nigdy po jednej stronie-kazdy ma swoje racje-tak juz jest-dyskusje sa i beda-kiedys tez taka mialam z AMBRA i innymu osobami-ciezko bylo no ale kazdy ma inny punkt widzenia..........
No i Relian jestem w stanie zrozumiec, ale Ciebie gosciu dalej nie...bo Ty wcale nie na sucho komentujesz, Ty obrazasz, jesli tego nie jestes swiadom/a to ja Ci to mowie. I te Twoje docinki ani nikogo nie bawia, ani jak sama zasugerowalas teraz-nie masz w tym satysfakcji. No to biedny/a jestes...

wcale nie napisalam ze Inf jest dla mnie jakims bogiem/krolem etc, skad to wywnioskowalas? stad ze po prostu tknal mnie sposob w jaki piszesz i ten moj post byl ludzkim odruchem? gdyby Ciebie ktos tak probowal atakowac za cokolwiek, to chociaz Cie nie znam, tez stanelabym w obronie.
zauroczona włoskim :) spójrz tylko:
jest takie przysłowie: uderz w stół a nożyce się odezwą
zobacz na co ów gość reaguje i w jaki sposób
pisze odpowiadając Tobie ale jednocześnie i tak przemyca w swojej wypowiedzi to, co chce na temat infa
a' propos "wirtualności" Jego osoby to polecam lekturę W. Jamesa :)
moj ostatni wpis: czytam-komentuje-nieangazuje sie w net dla mnie to uluda a dla ciebie wirtualna siec ma taka sama wartosc jak swiat realny.Twoj post mnie nie zranil bo nawet nie wiem kim jestes twoje bronienie tuatj kogokolwiek tez nie ma sensu i racji bytu bo to tylko wirtualne cienie -dla ciebie granice pomiedzy forum a rzeczywistoscia nieco sie zatarly-to .Nie ma co sie klocic bo zyjemy w inncyh swiatach ja tym realnym a ty (chyba) internetowym.No i nierozumiem agresywnej reakcji bo przeciez swoj komentarz opieram na tym co czytam (a teskty mowia same za siebie;))) wiecej swiezego powietrza obcowania z ludzmi z krwi i kosci i awarii modemu życze ;))))))
Traktujcie gościa jak powietrze. ))
bravo-importante essere neutrali
no wlasnie widze chiara, dzieki za sugestie...po prostu niewielki zwiazek z tematem, heh. I znowu probuje byc zlosliwy/a, to chyba jedyna jego/jej domena. Zlosliwosc za zlosliwosc i koncze ta dyskusje, dobrze ze ten ktos jest tu tylko gosciem :]
Nie rozumiem jak można atakować coś co chroni człowiekowi życie. Ta nie widoczna dla mnie nie skromność w tym przypadku nie jest wadą. Skoda dyskusji z gościnami. Wszystkim życzę dobrej nocy
Mówiłam o 5 latach od rozpoczęcia studiów pierwszego stopnia (czyli aktualnie licencjackich:P)
jeśli zrobiłeś 2 doktoraty w czas przewidziany na licencjat...
eee,myślę że się po prostu nie zrozumieliśmy :P
palmite wybrała jednak hiszpański, z czego sie ciesze.Pituchowa przepraszam widocznie żle Cię zrozumiałem.Relian nic nie szkodzi.P
KiKa_Piccola przepraszam za przesłanie czegos. jak bedziech chciała to coś przslę Ci do arabskiego)
inf.,nie ma za co;) !!
Pituchowa inspirowalaś się tym osławionym "skrótowym" podręcznikiem do anatomii? Przypomniały mi się stare dobre czasy heeh...
rahma Pituchowa Relian napiszcie do chiara_io >Przygotowałem dla wasz ciekawe materiały. A jak chcecie to niech chiara poda wam moja skrzynke i napiszcie do mnie)
Znalazłem forum gdzie przestrzegana jest netetykieta . A dodatkowo jest dobrze zabezpieczone przed pseudo włamywaczami i głupimi dowcipnisiami . Wydaje mi sie że tą dyskusję lepiej jest tam przenieś. Każdym razie mnie tam sie znajdzie. Bo na tym juz będę bywał rzadko. Pozdrawiam a ja idę na spotkanie z osoba poznaną wirtualnie.)))
KiKa_Piccola czytałem wczoraj Twój post. Zrób jedno pojedż do Tego chłopak i rozmow sie jezeli tego nie doceni to daruj sobie go. jeszcze kogos wartosciowego poznasz w zyciu. Powodzenia. Wujka infa juz nie bedzie na tym forum. Koncentruje sie na przemianie tych znajomości wirtualnych w realne. ))))
Temat przeniesiony do archwium.
61-84 z 84
| następna

« 

Inne

»

Życie, praca, nauka