Witam:)
Mam takie pytanie. Czy wiecie czy można jechać na Erasmusa drugi raz? Bo slyszałam, że można tak zrobić, jeśli zostają wolne miejsca, tyle tylko, że nie dostaje się grantu? Ale nie wiem czy tak naprawdę jest:)
pozdrawiam
mozesz jechac po raz drugi na erazmusa z drugiego kierunku, jesli studiujesz drugi kierunek. zadne ze stypendium nie moze trwac dluzej niz rok.
milli
14 mar 2007
to prawda. czesto sie zdarza, ze ludzie wyjezdzaja po 2, a nawet 3 razy
norwegian
14 mar 2007
nie, ale poliszanka ma racje... pamjetam ze jak czytalem regulamin erasmusa (4 lata temu... wiec moze sie zmienil) to bylo cos takiego ze mozna pojechac 2 razy z tego samego kieruku, ale nie dostaje sie kasy. Musza byc wolne miejsca...i trzeba podac jakas ciekawa przyczyne zeby drugi raz pojechac:-)
milli
14 mar 2007
moj drogi, to ty jeszcze nie znasz ludzkich mozliwosci..osobiscie znam studentow co jada juz po raz drugi czy trzeci - wlochow. moze w Polsce trzymaja sie sztywniej procedur, tutaj wiele rzeczy jest mozliwych
norwegian
14 mar 2007
:-))))))))))))))))))))))
to znaczy, tutaj gdzie... we Wloszech?
milli
14 mar 2007
UNIBO
norwegian
14 mar 2007
co studiujesz w Unibo?
poliszanka
14 mar 2007
Dzieki:) Niestety u mnie na uczelni pwoiedziano mi ze to niemozliwe. Ale odczekam az zrobią nabór i zobacze jakie miejsca zostaną i zacznę cos kombinowac:) saluti a tutti:)
milli
15 mar 2007
nic. pracuje :))
norwegian
15 mar 2007
w Unibo? :)))
milli
15 mar 2007
tak, w kurzu, pomiedzy ksiazkami :)
L>S
15 mar 2007
Oficjalnie kazdy student moze jechac na Erazmusa raz w zyciu. Co do wersji bez grantu to nie wiem... ale w Polsce jeszcze sie z czyms takim nie spotkalam. Pozdrawiam wszystkich bylych, obecnych i przyszlych stypendystow;) ROCK ON!!!;)