Kurs w Perugii

Temat przeniesiony do archwium.
Czy ktoś z was, jedzie w lipcu na kurs do Perugii? Jeżeli tak prosze o kontakt. Lub jesli ktoś tam był, czekam na rady...
pozdrawiam
anka
hej, ja studiuje w perugii (kiedys jako erasmus, teraz jako pelnoprawna studentka tegoz universita degli studi di perugia na wydziale ekonomii). okolo 5 lat temu zanim wyjechalam na erasmusa przez miesiac chodzilam na kurs zorganizowany przez universita per stranieri.
Nie wiem o jakie rady mogloby ci chodzic. podaje ci mego maila [email] oraz [gg]
aga
Ja mam pytanie czy lepiej wybrac kurs eilc w Perugi czy może w Sienie?
ja polecam zdecydowanie w Perugii!!!
Ja nie bylam nigdy na kursch jezykowych w Sienie ale z kursu w Perugii bylam bardzo zadowolona.
pozdrawiam
a ja byłam w lutym na kursie w Sienie i jak najbardziej polecam!!!wcześniej uczylam się trochę języka w Polsce,ale tak na dobra sprawę dopiero w Sienie zaczęłam mówić po włosku..No i do tego Siena...moim skromnym zdaniem najpiekniejsze miasto we Włoszech..co ja mówie-na świecie!:)
hej :) ja mam zamiar jechac na kurs do Perugii na wakacje jakos w lipcu.. www.inistrapg.it kobieta ktora mnie uczy wloskiego podala mi ta strone zebym sie dowiedziala o wszystkim i w ogole.. tylko w tym problem ze nie mam 18lat koncze dopiero w pazdzierniku =/// a na kursie trzeba miec podobno skonczyone 18 lat.. szukam innego kursu tam w miescie lecz nie moge znalesc to moj nr [gg] pisac kto chetny na taki kurs i w ogole:) z gory dzieki
Z tego co pamietam z mojego kursu w Perugi to bylo na nim troche osob, ktore nie mialy skonczonych 18-stu lat i nie byl to jakis problem. Kursy w perugi sa ciekawe, ale wszystko zalezy od tego do jakiej grupy i w jakim okresie tam trafisz.
dzieki ;)) no walsnie dowiedzialam sie wczoraj ze od 15 lat mozna przyjechac na taki kurs takze nie ma problemu na szczescie teraz to tylko szukam osoby ktora by chciala skorzystac z takiego kursu w Lipcu :) ( na miesiac ) to odrazu taniej by bylo wynajecie pokoju cyz cos tak mi sie wydaje ;] pozdrawiam !!
moim zdaniem nie ma sensu szukac drugiej osoby z polski tlumoczac to obnizeniem kosztow, bo na miejscu mozesz wynajac miejsce w pokoju dwu lub trzy osobowym. Z miejscami w takich pokojach w czasie wakacji nie ma problemu, a na pewno bedzie Ci o wiele latwiej uczyc sie wloskiego bez kontaktu z innymi polakami.
Pozdrawiam
Julka:) podaj mi prosze swojego maila lub gg, chcialabym sie spytac o pare rzeczy dot kursu w Sienie:)
Hej! Ja polecam Siene. Bylam tam w 2005 roku. Kurs dobrze zorganizowany. Maisteczko cudowne, pelne ludzi, no i palio. Zdecydowanie Siena:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Solo italiano