stypendium z UE i podyplomowka

Temat przeniesiony do archwium.
heja!

czy ktos moze sie orientuje jak otrzymac indywidualne stypendium z UE na studia zagranicą? bylam juz na Socratesie a wiadomo ze z tego typu programu mozna skorzystac tylko raz, ale ponoc samemu mozna sie starac o stypendium z unii na wyjazd... i jeszcze jedno pytanie - czy ktos robil/robi podyplomowke we wloszech? jaka jest procedura przyjecia na studia uzupełniające i jak to wyglada od wewnatrz? za wszelkie info dziekuje
hej mam ten sam problem! podaj swojego maila, wysle Ci info o tym co wiem
[email] , zatem czekam na maila;)
We Wloszech studia podyplomowe to sa najczesciej: masters, corsi di perfezionamento, scuole di specializzazione.

Zeby moc dostac sie na takie kursy:
1. przedstawic zalegalizowany i przetlumaczony dyplom polski (dichiarazione di valore)
2. przejsc przez selekcje (liczba osob na takich kursach jest zawsze ograniczina do max 30) wedlug regulaminu zawartego w tzw bando ktore znajduje sie na stronie internetowej wybranej uczelni wloskiej
ja też bym była zainteresowana informacjami na temat studiów podyplomowych
[email]
juz wyslalam! milej lektury:)
ciao, czy ja też mogłabym prosić o informacje? z góry dziękuję, [email]
miało być [email]
wyslalam:) a do jakiego maiasta sie wybierasz??
ja to bym chciała do Turynu, ale chyba dopiero za rok, bo najpierw muszę miliony zarobić :)
mam prosbe, moglabys i mnie przeslac informacje o stypendium z UE? [email] z gory bardzo dziekuje
Czesc!Ja tez bym poprosila o te informacje dotyczace stypendium z UE. Co prawda składam już teraz papiery na Mastera, ale niestety kosztuje dosyć dużo. Mój email: [email] . Pozdrawiam!
Bardzo proszę i ja!Wszystko o podyplomówkach i stypendiach :-) :-) [email]
ja tez poprosze :) [email] Dzieki!
Ponawiam prośbę
a może by tak wkleić te informacje (pomimo tego, że jest ich dużo)poniżej, żeby każdy mógł sobie poczytać;)
Dobry pomysł!To co?
hej, czy temat wciaz jest aktualny? bardzo jestem zainteresowana, wczoraj przyjeli mnie na kurs doskonalenia podyplomowy, mialabym dossier na stypendium.
pytanie jednak:nie mieszkam w pl od ponad 5lat, studia cale robilam i konczylam w brukseli, myslicie ze wtedy mam sie zwracac do belgow??
zostalam wytypowana btw na to stypendium 9 miesieczne przez ministrow spraw zagr. (tylko jako kandydatka belgijska) a ci przyglupi wloscy urzednicy wciaz nie dali mi ostatecznej odpowiedzi.mimo, ze bylam jedyna w dziedzinie danej kandyudatka , bez innych nawet , tzw oczekujacych. wlosi zaceli bredzic, ze nie podoba im sie moja narodowosc i ze powinnam prosic o to polske..haha ciekawe po co, jesli moja noga nie stanela w zyciu na polskiej uczelni? co za bzdura..
czy ja też mogę cie prosić o info na temat studiów podyplomowych i stypendiów? będę wdzięczna [email]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia