filologia włoska uam-kto sie wybiera w tym roku

Temat przeniesiony do archwium.
hej wybieracie sie w tym roku na filologie włoską na uam?
nikt z Was nie idzie na uam?może ktoś sie odezwie
Ja się wybieram.
o to fajnie a myślisz że jest dużo osób na 1 miejsce?jakie miałaś wyniki?może sie spotkamy
Podobno jest 5 osób na miejsce.Miałam 90%wł.rozsz.,65%pol.rozsz. i 100% ustny wł.A Ty?
ja mam w sumie ze wszystkiego 73%to myślisz że mam szanse?a skad masz info że jest 5 osób na miejsce na uam?
Myślę,że masz spore szanse.Info mam z UAM-u.A z poszczeg.przedmiotów jakie miałaś punkty?
zawaliłam ale mam tak:polak roz.60,ang.pis.roz.69 i ang.ust.roz.90 i w sumie srednia wynosi 73.miałam nadzieje że sie dostane bo 2 lata temu były niecałe 2 os.na miejsce.Mam ang.bo ja chce do grupy od podstaw.
Ty na pewno sie dostaniesz. Pocieszyłaś mnie z tymi sporymi szanszmi ale coś mi sie wydaje że to jednak za mało.Chociaż dużo ludzi może porezygnować i wybrać inne kierunki albo uniwersytety.Ciagle mam nadzieje.Może jeszcze sie spotkamy:)
a Ty też zdawałaś ustny rozszerzony tak?szkoda że jeszcze wyników nie ma ja chyba zwariuje
Tak,ustny rozszerzony.Te wyniki to już ze dwa dni temu powinny być.Ja też już dostaję szału.Mam nadzieję,że jednak nam się uda.Pozdro!
bianconera mam nadzieje że jeszcze sie odezwiesz bo dziwne że już nikt z przyszłych italianistów nie wchodzi na to forum.aż sie dziwie skad to 5 osób.boje sie tych wyników.
Tobie na pewno ale ja jak dowiedziałam sie o tych 5 osobach to straciłam nadzieje.może choć na rome mi sie uda ale też nie wiem czy wystarczy ten wynik.pozdrawiam;)
hej brakło mi 8 pkt myślicie ze wejde z rezerwy na uam?
Ja się dostałam!Miałam 89p.Ale nie łam się ,na pewno dużo osób się wycofa,więc jast szansa.
wiedziałam,że się dostaniesz:)miałam 73%mam nadzieje że wejde z rezerwy bo strasznie mi zależy.a mieszkania w poznaniu jeszcze sobie nie załatwiłam:(bo nie wiem czy jest sens.a ile osób przyjmują?
Zdaje się,że przyjmują 30 osób.Powodzenia!
nie dziekuje! ale 30 w sumie do obydwu grup?czy tylko do tej zaawansowanej?dziex z góry
bianconera to moje [gg] .jeśli możesz to sie odezwij i pogadamy.
hej ja sie wybieralam i sie dostalam, ale do grupy poczatkujacej ide bo wloskiego ani troche nie umiem. jestem juz na angielskiej filologii i ciekawa jestem czy przezyje i dam rade na dwoch kierunkach ;) pozdrawiam przyszle wspolstudiujace.
a co do ilosci osob na miejsce moi rodzice widzieli cala liste rankingowa i niby bylo okolo 120 osob a wymagane 82,33 mialo 26 osob.
czesc!
czy na italistyke na uam trzeba zdawac wloski?
oczywiście, że nie. (:
wybierasz się?
ile punktów? ja 96.
Temat przeniesiony do archwium.

»

CafeItalia