Praktyki

Temat przeniesiony do archwium.
Mam prośbę do studentów italianistyki i nie tylko. Jakim cudem możliwe jest zrobienie 150 godzin praktyk aby móc uczyć w szkole państwoej jeśli ktoś studiuje zaocznie i wiadomo że normlanie pracuje. To jest chyba niemożliwe. Prosze o opinie i własne doświadczenia bo nie wiem w takiej sytuacji czy zaczynac kurs pedagogiczny.
zastanawiam sie dokladnie nad tym samym - 150 godzin w 4 tygodnie, mozliwe?
4 tygodnie? tzn ze jeszcze jakis limit czasowy jest?
spokojnie Aniu,
ja bym chciala tak szybko, albo nawet szybciej....
ale "odgornie" mam wyznaczone 4-6 tygodni, chyba
dodam, ze nie chodzi o j. wloski ale inny przedmiot

nie wiem jak w przypadku Kursu pedagogicznego, na ktory chcesz sie zapisac, ale moze jest mozliwosc odbywania go w kilku instytucjach (tak zeby dopasowac godziny)? moze w szkolach jezykowych?

Najlepiej jesli skontaktujesz sie z osoba, ktora organizuje ten kurs, powinna byc zorientowana i z pewnoscia pomoze rozwiazac Twoj problem

powodzenia
i pozdrawiam
Dzięki za odpowiedz. tzn ten kurs bede miała w czasie zajec na swojej uczelni, tylko nie wiem co pozniej z tymi praktykami bo jakby nie bylo to studia zaoczne...
Powiem Ci tak - może być ciężko;studiuję dziennie i praktyki wlokły mi się prawie 4(!!!!) miesiące-po prostu w moim mieście mogłam przez 3 miesiące uczyć tylko 2 grupy po 2 h tygodniowo.
Na szczęście nikt na tę liczbę tygodni w którą niby trzeba to zrobić nie patrzył.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - tłumaczenia