Studia Bologna/Modena

Temat przeniesiony do archwium.
witam.
chcialabym nawiazac kontakt z kims kto studiuje lub wybiera sie na studia do Bolognii/Modeny i moglby podzielic sie swoimi uwagami i informacjami na ten temat.wiem ze wiele informacji moge znalezc szukajac w internecie(i korzystam z tego),jednak mysle ze kontakt z kims kto tam studiuje lub zamierza moze okazac sie dla mnie bardzo cenny.bo ktoz wie wiecej na ten temat niz sami studenci?:)
z gory dziekuje za pomoc.
moj e-mail: [email]
juz po raz trzeci w ciagu 2 dni zakladasz ten sam temat, w ten sposob zasmiecasz forum.Zamierzasz dalej zakladac po 3 posty dziennie az ktos ci na sile odpowie? Bede zglaszac do usuniecia..jak nie ja, to ktos inny..wiec pomysl logicznie ,wpisales raz,skoro nikt ci nie odpowiedzial wczoraj , dzis to odpowie moze jutro ,za tydzien albo za pol roku...
gillena, molto gentile...
powiedzialam o zasadach forum i powiedzialam prawde,wystarczy troche wyobrazni...i forum bedzie wygladal jak Neapol,poza tym jestem spokojna osoba i jako pierwsza od razu go pokierowalam do wyszukiwarki...a on swoje i dalej zaklada identyczne posty>Wiec co? Wiaderko wody..:D
a ja jestem bardzo ale to bardzo spokojna osoba a do tego dzisiaj jestem w bardzo dobrym humorze wiec odpuszczam sobie odpisywanie i przedstawianie swoich racji.
dzisiaj nic i nikt nie jest w stanie zepsuc mi tak dobrego dnia:)
pozdrawiam wszystkich maruderow:)
pozytyw
Gillena, tak naprawdę, to to jest jedyny wątek który ten autor założył. Pozostałe to były tylko wpisy w istniejących już wątkach. Więc luzik. Nie bądźmy tacy fiskalni.
Studiuje 3 rok na UNIBO (Università degli Studi a Bologna) na wydziale LLSM (Lingue e Letterature Straniere Moderne).Kierunek studiow:Turismo Culturale.Jezeli chcialabys sie czegos dowiedziec konkretnie to napisz do mnie maila pod adres: [email] Bedzie mi bardzo milo. A presto! Monika
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia