NKJO Gliwice 2008-2009

Temat przeniesiony do archwium.
601-619 z 619
| następna
eh Klaudia to ja nie wiem :(
ja dzis wstawałam na uczelnie o 5:30 ;/
ja dzisiaj wstałam o 3 rano bo byłam jeszcze w zakopanym u lekarza i dopiero wróciłam i jestem ledwo żywa... Mam nadzieje ze wstane jutro jakoś i postaram się na ten autobus 8.28 To jak się poznamy czy co?:P
hmm nie mam pojęcia hahaha :P ja bede miała plaszczyk w szaro czarna kratke jesli ktoras to ratuje ;D wiec moze wymienimy sie numerami ? albo jakies inne propozycje ;)
może być nr ale to może na nk przez wiadomość a nie tu na forum:P
rozmawiałam w pn z sekretarką- kazała przyjśc ubranym oficjalne
kaludia nie myslalam o forum ;p
dziewczyny, jak się wymieniacie tymi numerami, tzn. chodzi mi o to czy na tym forum jest coś takiego jak pm :)
ja myślę, że zdążę na ten 8.28 :)
aha i ubieram jeany i czarną koszulę, albo białą, jeszcze nie wiem :P
d00mi, ubierz też te jeansy, bo nie chce być jedyna ;)
no to ja bd miala wielka brazowa tasze ze soba :P
a jestescie moze na naszej klasie zarejestrowane?
ja jestem :D
ja ide spać, mam nadzieję, że zdążę jutro na tego busa i się spotkamy, bo mam na styk z Katowic ;)
do jutra!! :)))
Dziewczyny i jak tam po pierwszym dniu? Do jakich grup trafiłyście? Ja nie zdążyam na tego busa i nie mogłam się z Wami spotkać :( ale tak mniej więcej wydaje mi się, że wiem kto jest kto ;)
hej,byłabym ogromnie wdzięczna za info... od ilu punktów można było się dostać na włoski? pozdrawiam!
szczerze to nie pamiętam od ilu było, ale wszyscy chyba się dostali :) a ile masz pkt?
Hej, słyszałam ze wszyscy się dostali wtedy. Ja mam 50% z pisemnej i 75% z ustnej,ale w tym roku pisałam jeszcze raz i myślę ze z pisemnej ok 70-80% będę miała, ustna przede mną dopiero.
ale z podstawy czy rozszerzonego? Bo ja miałam 98% z podstaw z ang i się dostałam bez problemu a byłam gdzieś w pierwszej połowie listy, a za mną jeszcze było dużo przyjętych więc mieli duzo gorsze wyniki i się dostali :)
ja też podstawe pisałam
Czesc! Mam pytanie do obecnych studentów NKJO. Planuję w tym roku rozpoczęcie nauki w kolegium, ale jestem już studentką (tryb dzienny). Zatem mam pytanie- czy znacie osoby uczące się w Gliwicach i studiujące równocześnie. Jak z godzeniem obowiązków? Jak wygląda plan- zajęcia od poniedziałku do piątku, w jakich godzinach? no i czy kolegium daleko od placu piastów? ile piechotką?? Za wszelkie info będę wdzięczna. Pozdrawiam
jest kilka osób które studiują dwa kierunki dziennie i jakoś dają radę. Plan jest od poniedziałku do piątku, nie ma dni wolnych a jest różnie zależy w jakiej grupie. Wejdź sobie na stronę nkjo i pooglądaj. Z placu piastów jedziemy z 10 min autobusem, a na nogach to się z dobre pół godziny idzie :P
Temat przeniesiony do archwium.
601-619 z 619
| następna

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia