co do akademika w trento to mam troche zle przeczucia. wyslalem do nich maila w niedziele wieczorem i do dzis nie dostalem odpowiedzi, a to dosc dziwne, bo zazwyczaj odpowiedz lub potwierdzenie przeczytania przychodzilo kilka godzin pozniej. faktem jest, ze zadalem w tym mailu kilka pytan dosc szczegolowych i mozliwe, ze unikaja odpowiedzi, zebym sie kiedys na to nia mogl powolac. troche kreca Ci wlosi z akademcem...niby jest oferta, ktora trzeba potwierdzic,ale nie podali zadnych szczegolow (cena, wielkosc pokoju, ile osob w pokoju, ktory akademik). za to termin nadsylania potwierdzen duzymi literami napisali....
kto wie,moze to ja mam zbyt duze wymagani, bo przyzwyczailem sie do niemieckich standardow (z niemieckiego uni jade na erasmusa)....
wiadomo, ze maila z akceptacja wysle do 15-go sierpnia, bo nie mam ochoty jechac tam wczesniej i szukac sobie mieszkania (przegladalem oferty na phosphoro i znalezienie czegos na rok, dla faceta, za w miare przystepna cene graniczy z cudem), ale nie wplywa to zbyt pozytywnie na moja ocene pracy tamtejszego erasmus office.
btw skad jestescie?