UJ - italianistyka dzienne - kto razem ze mną?:)

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 37
poprzednia |
Hej:)
dzisiaj byly wyniki rekrutacji na UJ. Chcialabym sie dowiedziec z kim bede miala przyjemnosc sie spotkac w pazdzierniku:) Mam nadzieje ze zbierze sie nas fajna gromadka:P Dajcie znac. Pzdr.
hej! dostałam się. ale ciągle nie jestem zdecydowana... daj gg xxx86 albo napisz: 3[tel]. pozdro!
dosc ciekawy temat artykylu http://www.dziennik.pl/wydarzenia/article204438/O_indeks_latwiej_za_granica.html Na pewno obecny system rekrutacji na studia wyższe, w którym brane są pod uwagę jedynie wyniki egzaminu maturalnego,nie sprawdza się!
Sprawdza - nie sprawdza. Co to za roznica?? Czy mamy cos w tym temacie do powiedzenia? Raczej nie. W kazdym razie mi ten system pasuje bo sie dostalam na wymarzone studia, wiec nie mam powodow do narzekania!!:) Jasniepani - zostawie Ci wiadomosc:) I dzieki za numer!!:))
Acham, jesli sie pojawia jakies nowe dusze to moj numer gg to 2[tel]:) Piszcie smialo:P Im nas wiecej tym lepiej:P Zawsze czlowiek sie razniej czuje jak ma jakas znajoma duszyczke obok niz jak samemu ma isc walczyc z nieznanym:D
Complimenti, ragazze. Mnie te wyniki, nie ukrywam, tak nie cieszą...Wiecie może ile osób przyjmują?
Troche powyzej 30 osob - chyba 37 o ile dobrze pamietam....
To GRATULUJE!!!!
A moge spytac w jakim trybie bedziesz studiowac,dziennie,wieczorowo,eksternistycznie?
Jakie byly egazminy?
Bede bardzo wdzieczna za odpowiedz.
ja chyba w koncu tez zostane na tej wloskiej ;)
Super!!:) Bardzo sie ciesze ze jednak sie zdecydowalas z nami zostac:P ja juz dzisiaj bylam zawiezc wszystkie dokumenty. Ale spotkalam tylko jedna dziewczyne z italianistyki:P Polecam sporo cierpliwosci bo ciezko jest sie dostac do srodka sekretariatu:P
Do jarmuszki - dostałam sie na dzienne:) Egzaminow zadnych nie bylo, rekrutacja byla przeprowadzana na podstawie matur.
ja jestem 2 na rezerwie, wiec moze jeszcze sie cos ruszy a jak nie to wyląduje na hiszp na umcs ;]
Eeee...jak jestes na 2 miejscu to na pewno sie dostaniesz:) Kilka osob zawsze rezygnuje. Pewnie czesc na iberystyke z tego pojdzie, czesc moze do innych miast:) Bedzie lux. Daj znac jaki bedzie wynik:P I powodzenia!!!!:))
Mam propozycję. Może warto byłoby ustawić się na jakieś piwo integracyjne? W końcu nie wyklucza to dalszej integracji od października :-) W razie czego zapraszam na gg (4173813) albo tlen (lucky-strike).
ej nie nie narazie sie nigdzie nie umawiajcie, zaczekajcie na mnie bo wyjezdzam i wracam za tydzien heheh :P :D
Megio!! Ale super ze zdecydowalas sie z Nami zostac:) Bardzo sie ciesze!!:D Co do pifka integracyjnego to wiecie Dziewczeta - ja zawsze jestem za :D Tylko w Kraku rezyduje do konca lipca tylko:( NIe wiem czy nie najlepiej byloby sie spotkac koncem wrzesnia jak sie juz wszyscy zjada do Krakowa:) Co Wy na to??:)
xxx ja tez sie ciesze :D i uwazam ze tak jak mowisz bedzie najlepiej ;) we wrzesniu wiecej osob sie moze uda zebrac itp, wiec zarezerwujcie sobie juz miejsce gdzies koncem miesiaca ;)
Dziewczęta? Widziałem listę rankingową i faktycznie, kierunek mamy dość sfeminizowany, ale bez przesady ;-)
mamy az 5 mezczyzn, liczylam dzisiaj :P
no i w dodatku ani jednego wczoraj i przedwczoraj nie widzialam... za to panie sekretarki - super, jedna na mnie nakrzyczała i nie chciała wziąć papierów, ale nie dałam się zastraszyć i wróciłam następnego dnia.
eee...to szalejemy:D 5 gosci - fiu, fiu:D Chlopcy chyba na tych studiach zrobili interes życia:P Już widze jak Panie w sekretariacie beda wodzic za nimi oczami nie wspominajac juz o Paniach Profesorkach...:D Hihi:P
Jasniepani - ale checa!! Mi na szczescie nie robili problemow, mimo ze mialam bledy w swiadectwie, ale wszystko udalo mi sie sprostowac na szczescie:P Brrr...w kazdym razie mam nadzieje ze z dziekanatem/sekretariatem bede miec jak najmniej do czynienia:P
Ntn - sorki:P Dziewczeta i Chłopcy :) Mam nadzieje ze nie uraziłam Twojej męskiej dumy;)
Lubię moje ego, bo jest duże ;-) Rana na męskim honorze nie była głęboka, więc jakoś wybaczam :-)
Ufff...a to mi ulżyło:P Nie chciałabym mieć wroga w jednym z 5 mężczyzn u nas na roku;)
HEJ! Chyba będziemy razem studiowali :-D Fajnie, że można się choć trochę poznać jeszcze przed październikiem, internet dobra rzecz hehehe ;-)
PS. To mój numer [gg] - zapraszam, a sama też odezwę się do was :D
Hej:)
No to super!:) Coraz wiecej ludków nam sie tutaj zbiera:) Zapraszam także do dopisania sie na profil filologii włoskiej na naszej klasie! A z numer gg chetnie skorzystam i na pewno cos naskrobie;)
http://www.facebook.com/groups/edit.php?members&saved&gid=24427577037#/group.php?gid=24427577037

Mam inną propozycję. Założyłem właśnie grupę na Facebooku o nazwie "UJ Filologia Włoska 2008". Każdy, kto ma konto, może dołączyć. Jest tam możliwość nie tylko wrzucania zdjęć, ale i forum. Zapraszam :-)
Dzieki Ntn:) Hoho, widze ze ludzie od nas z roku sa najdzwyczaj zorganizowani i gramotni:) Bardzo, bardzo fajnie:) A konto na facebooku juz zakladam:D Myslicie ze na ile grup nas podziela? Ja osobiscie obstawiam na 2 grupy...
Mam nadzieję, że ten zapał zostanie nam na dłużej.

Stawiam, że na językach będą dwie grupy (podstawowa i zaawansowana), ale nie wydaje mi się, żeby poza lektoratem ktoś kurczowo się ich trzymał. Na drugich studiach (dziennikarstwo) byliśmy podzieleni na cztery grupy, ale na potrzeby każdych zajęć tworzono nowe, więc raczej podziały dokonywane przez panie z sekretariatu są raczej czysto teoretyczne ;-)
a jaka macie oceny egzaminu maturalnego?? jak mozna wiedziec
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 37
poprzednia |

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie